Αναζήτηση

Τετάρτη 13 Αυγούστου 2008

Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ


  • Απαιτώ από τον Σεραφείμ της Περιφέρειας Κρήτης. Αύριο. Να συγκαλέσει έκτακτο περιφερειακό συμβούλιο και να καλέσει τους γονείς ,τους συγγενείς, των δεκάδων νεκρών οι οποίοι «έφυγαν» πάνω στον ΒΟΑ-Καρμανιόλα.
  • Μπροστά σε όλους τους χαροκαμένους , να βγουν οι «φορείς» και να πουν. Πως θα δικαιωθούν οι ψυχές των σκοτωμένων. Πως θα εξασφαλιστεί το ότι δεν θα σκοτωθούν και άλλοι 18χρονοι, 23χρονοι, 28χρονοι. Να δούμε. Ποιοι θα τολμήσουν να αντικρύσουν στα μάτια τους μαυροφορεμένους και να τους πουν : « Η κατασκευή σύγχρονου δρόμου είναι υποχρέωση του κράτους και μέχρι τότε δεν πρέπει να γίνει τίποτε». ‘Η το άλλο : « Το να μπουν διόδια είναι χαράτσι σε βάρος του ελληνικού λαού». Να δούμε ποιος θα τολμήσει.
  • Και αναρωτιέμαι. Όλοι εκείνοι που διαφωνούν με την πρόταση του Γρηγόρη έχουν ταξιδέψει στην υπόλοιπη Ελλάδα; Φαντάζομαι πως όχι. Γιατί θα ήταν η αποκορύφωση της υποκρισίας να έχει ταξιδέψει κάποιος στους αυτοκινητόδρομους, όπως σε αυτόν της φωτογραφίας, πληρώνοντας διόδια και να αρνείται να γίνει ο ίδιος δρόμος και στην Κρήτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου