Αναζήτηση

Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2010

ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ : ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΨΙΛΟ ΓΑΖΙ.

  • Ø Η είδηση : «Τη μείωση των ασφαλιστικών εισφορών κατά 25% μέχρι το 2013, για τις συνεπείς επιχειρήσεις εξήγγειλε μιλώντας την Δευτέρα στο 2ο Συνέδριο Κοινωνικής Ασφάλισης του Economist, o αναπληρωτής υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης Γιώργος Κουτρουμάνης….. Διευκρίνισε ότι δεν θα υπάρξει κίνδυνος για τα οικονομικά των Ταμείων από την μείωση των ασφαλιστικών εισφορών….. Το μέτρο περιλαμβάνεται στο σχέδιο νόμου για την αναβάθμιση του Σώματος Επιθεωρήσεων Εργασίας και τον περιορισμό της αδήλωτης εργασίας που θα παρουσιάσει αυτή την εβδομάδα στο Υπουργικό Συμβούλιο, η υπουργός Εργασίας Λ.Κατσέλη.»
  • Ø Μήπως ο κ.Κουτρουμάνης θα μπορούσε να μπει στον κόπο να εξηγήσει : Στους συνταξιούχους που τους μείωσαν την σύνταξη, τους επέβαλλαν ΛΑΦΚΑ και αντί για δώρο τους δίνουν επίδομα. Στους χιλιάδες ασφαλισμένους που ταλαιπωρούνται από την ανυπαρξία γιατρών στο ΙΚΑ και σε όλους που μας είπαν πως πρέπει να δουλεύουμε περισσότερα χρόνια για λιγότερη σύνταξη.
  • Ø Πως γίνεται εδώ και μήνες να ακούμε για το τεράστιο ασφαλιστικό πρόβλημα, για «βούλιαγμα» ή για επικείμενη χρεοκοπία των ταμείων και από την άλλη να ανακοινώνουν μείωση των ασφαλιστικών εισφορών δηλώνοντας πως «δεν θα υπάρξει κίνδυνος για τα οικονομικά των ταμείων»;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου