Αναζήτηση

Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου 2010

ΣΥΓΧΩΝΕΥΟΝΤΑΙ ΔΗΜΟΙ. ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ. ΣΧΟΛΕΙΑ.ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ. ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΕΣ. ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΣΠΑΣΤΕΙ ΤΟ…ΕΦΕΤΕΙΟ

  • Ø Ζούμε σε μιαν εποχή που το βασικό σύνθημα της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ δεν είναι η ανάπτυξη, αλλά η συγχώνευση. Προσωπικά έχω χάσει τον λογαριασμό με τις συγχωνεύσεις οργανισμών και φορέων που έχουν εξαγγελθεί αλλά απ’ότι θυμάμαι τουλάχιστον στον ένα χρόνο και κάτι της διακυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ έχουν συνενωθεί ή συγχωνευτεί :Δήμοι, Νομαρχίες, Οργανισμοί Αγροτικής Ανάπτυξης και επιπλέον και ειδικά σε ότι αφορά στην Κρήτη έχει ήδη ανάψει το πράσινο φώς για συνενώσεις ή συγχωνεύσεις :
  • Ø Σε Νοσοκομεία, στα σχολεία, στους Οργανισμούς Ανάπτυξης (Ανατολικής και Δυτικής) , στις αρχαιολογικές υπηρεσίες (μέχρι τέλος του 2011 θα έχουν συγχωνευτεί οι εφορίες αρχαιοτήτων σε μια Κλασσικών και σε μια Βυζαντινών για ολόκληρη την Κρήτη), και έπεται συνέχεια.
  • Ø Και όμως μέσα σε αυτό το κλίμα ο υπουργός Δικαιοσύνης και ο υφυπουργός Οικονομίας υπέγραψαν σχέδιο προεδρικού διατάγματος με το οποίο διασπάται το Εφετείο Κρήτης για να δημιουργηθεί και δεύτερο στο Ηράκλειο !!!
  • Ø Και απορώ. Ή έριξαν απλώς μια υπογραφή για να ξεπληρωθεί το ρουσφέτι έχοντας την βεβαιότητα πως το Συμβούλιο της Επικρατείας θα απορρίψει το διάταγμα, αλλά αυτοί θα μπορούν να που πως είναι εντάξει καθώς το έκαναν το ρουσφέτι. ‘Η ζουν σε άλλη χώρα και θεωρούν πως είναι μέλη κάποιας άλλης κυβέρνησης.
  • Ø Και αναρωτιέμαι. Πήρε χαμπάρι ο πρωτεργάτης των συγχωνεύσεων και κυβερνητικός «κέρβερος» , ο πολλά βαρύς Θεόδωρος Πάγκαλος πως εκεί που αυτός έχει κάνει σημαία τις συνενώσεις και συγγενεύσεις κάποιοι Καστανίδιδες και Σαχινίδιδες υπογράφουν ….διασπάσεις ;

1 σχόλιο: