Αναζήτηση

Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2010

ΑΡΓΑ ΑΛΛΑ ΣΤΑΘΕΡΑ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ …ΜΑΔΑΕΙ ΤΗΝ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ

  • Ø Την «έξοδο» από την “ΝεοΔημοκρατική Πολιτική Άνοιξη” δείχνει ο πρόεδρος του κόμματος Αντώνης Σαμαράς σε κάθε έναν βουλευτή που τολμά να πει έστω και μισή καλή κουβέντα για την Ντόρα Μπακογιάννη ή – ακόμη χειρότερα – να ασκήσει έστω και ψήγμα κριτικής στο πως διαχειρίζεται το κόμμα Του. Έτσι αργά αλλά μεθοδικά με την κλασσική ερώτηση «με αγαπά δεν με αγαπά», μαδάει την μαργαρίτα και είναι βέβαιο πως σύντομα θα του μείνει το…κοτσάνι.
  • Ø Ήδη ασφαλείς πληροφορίες αναφέρουν πως τα στελέχη του Σαμαρά εξετάζουν με προσοχή τις γκριμάτσες του Κώστα Καραμανλή όταν έκατσε στην Βουλή δίπλα στην Ντόρα Μπακογιάννη. Εάν διαπιστωθεί ίχνος χαμόγελου ίσως θα έρθει η σειρά του αν και σύμφωνα με κάποιους θα πρέπει να αφήσουν να αιωρείται ο μύθος του χαμόγελου της Τζοκόντας.
  • Ø Το δεδομένο είναι πως πότε με χαμόγελα προς την Ντόρα, πότε με το να της σφίξει κάποιος το χέρι ή να την φωνάξει με το μικρό της όνομα, ο Αντώνης Σαμαράς και η «ηγετική» του ομάδα όλο και θα βρίσκουν ευκαιρίες για να δημιουργήσουν το δικό τους από-κομμα ενισχύοντας παράλληλα την «Δημοκρατική Συμμαχία» και στην Βουλή.
  • Ø Μην ξεχάσω και το ανέκδοτο της ημέρας που είπαν τα στελέχη της ΝΔ-ΠΟΛΑΝ για την «Δημοκρατική Συμμαχία» που ιδρύθηκε την Κυριακή από την Ντόρα Μπακογιάννη και 5.000 πολίτες : «Βασικός στόχος της είναι να εμποδίσει τον Αντώνη Σαμαρά να γίνει πρωθυπουργός» !!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου