Αναζήτηση

Σάββατο, 2 Οκτωβρίου 2010

ΤΑ ΧΑΝΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙ «ΑΛΛΑΖΟΥΝ» - ΘΕΣΜΟΘΕΤΕΙΤΑΙ ΤΟ….ΡΟΥΣΦΕΤΙ

  • Ø Το κείμενο που ακολουθεί αποτελεί αντιγραφή από δελτίο Τύπου του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ που λέει πως θέλει να γίνει δήμαρχος αλλά είναι τόσο σίγουρος που κρατά και την καβάτζα της βουλευτικής καρέκλας. Πρόκειται για το δελτίο Τύπου που εστάλει μετά την συνάντηση που είχε ο εν λόγω υποψήφιος με τους αλιείς των Χανίων και το οποίο καταλήγει ως εξής :
  • Ø «Τέλος, κατά τη διάρκεια της συζήτησης τέθηκε και το θέμα της αναθεώρησης της τιμολογιακής πολιτικής των τελών ελλιμενισμού για τους ερασιτέχνες και τους επαγγελματίες αλιείς καθώς και του συσχετισμού των σκαφών με το χώρο που καταλαμβάνουν αυτά στο κρηπίδωμα-προβλήτα, ζήτημα για το οποίο ο κ. Σκουλάκης, δεσμεύτηκε θετικά για τη ικανοποίηση του, εφόσον οι πολίτες δώσουν την εντολή στο συνδυασμό του στις ερχόμενες δημοτικές εκλογές της 7ης Νοέμβρη.»
  • Ø Με απλά λόγια ο κύριος βουλευτής και υποψήφιος δήμαρχος «δεσμεύτηκε» να μειωθούν τα τέλη που πληρώνουν οι αλιείς στο δημοτικό λιμενικό ταμείο Χανίων εφόσον τον ψηφίσουν !!!!. Έτσι απλά. Χωρίς έστω κάποια μελέτη για τα έσοδα-έξοδα του Ταμείου, χωρίς τίποτε. Πάει . Μέχρι και τον Μαυρογιαλούρο έθεσε στο χρονοντούλαπο της ιστορίας ο βουλευτής-υποψήφιος δήμαρχος του ΠΑΣΟΚ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου