Αναζήτηση

Σάββατο, 2 Οκτωβρίου 2010

ΤΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΕΛΙΑΣ ΧΑΝΙΩΝ ΚΛΕΙΝΕΙ ΕΛΛΕΙΨΕΙ ΕΡΕΥΝΗΤΩΝ ΑΛΛΑ Ο ΥΠ.ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΕΙ «ΕΙΔΙΚΟ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ»

  • Ø Το δράμα του Ινστιτούτου Ελιάς και Υποτροπικών Φυτών Χανίων είναι γνωστό τοις πάση. Τα τελευταία χρόνια φθίνει διαρκώς λόγω του ότι οι επιστήμονες – ερευνητές του ιδρύματος συνταξιοδοτούνται, φεύγουν και δεν αντικαθίστανται. Δεν θυμάμαι πόσες επισκέψεις βουλευτών και άλλων παραγόντων έχω καταγράψει να γίνονται στο Ινστιτούτο αυτό , πόσες ενημερώσεις έχει κάνει ο διευθυντής του, ο Κώστας ο Χαρτζουλάκης και πόσες υποσχέσεις , δεσμεύσεις και άλλες αερολογίες έχουν δοθεί.
  • Ø Και επειδή θεωρώ ως το απόλυτο έγκλημα για την αγροτική οικονομία της χώρας και ειδικά της Κρήτης το να οδηγείται στο κλείσιμο, ελλείψει προσωπικού ένα ερευνητικό ινστιτούτο που συναντά την διεθνή αναγνώριση και την ελληνική αδιαφορία, έγινα έξω φρενών, όταν αλίευσα στο fimotro.blogspot.com το κείμενο που ακολουθεί και το οποίο συνοδεύεται και με αποδεικτικά στοιχεία (ΦΕΚ) σύμφωνα με τα οποία και ο νέος υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης ενδιαφέρεται πρωτίστως, όχι για την αγροτική έρευνα, αλλά για το βόλεμα των δικών του παιδιών.
  • Ø « Το ότι οι κυβερνώντες κάνουν τα ίδια ακριβώς με τους προηγούμενους το γνωρίζουμε. Αυτό που δεν γνωρίζουμε είναι μέχρι πότε θα συνεχιστεί το ίδιο χάλι με τους διορισμούς δικών τους παιδιών. Έχoυμε και λέμε λοιπόν : Όπως βλέπετε στο σημερινό ΦΕΚ (κλικ) διορίζεται στο γραφείο του Κ. Σκανδαλίδη ο Μιχαήλ Καλαντζοπουλος σε θέση...
  • ειδικού συνεργάτη. Με λίγο ψάξιμο, διαπιστώνουμε ότι ο κύριος είναι πρόεδρος της ένωσης ασκουμένων και νέων δικηγόρων Αθηνών σύμφωνα με την ιστοσελίδα: http://www.eanda.gr/page.php?9. Επίσης είναι και μέλος της νεολαίας ΠΑΣΟΚ σύμφωνα με τις ιστοσελίδες: http://neolaiapasokanatolikisattikis.blogspot.com/ http://dialogos.pasok.gr/forum/topic.php?id=11&page=1507. Παράλληλα έδινε συμβουλές σε δικηγόρους των... 300 ευρώ (!!!) στο ΒΗΜΑ της 27ης Απριλίου 2010 και τέλος στην ιστοσελίδα του στο facebook με το ονομα: Michalis Kalantzopoulos είναι και φίλος στο γκρουπ του υπουργού που έγινε συνεργάτης. Στο ίδιο ΦΕΚ ακολουθεί ο κ. Περικλής Τσεβας, ειδικός σύμβουλος του κ. Σκανδαλιδη οποίος σύμφωνα με την εφημερίδα ΠΑΡΟΝ της ΚΥΡΙΑΚΗΣ της 8/10/2006 (τέλος άρθρου) ήταν τότε υπεύθυνος του επιτελείου του για το διαδίκτυο, προτάσεις πολιτών και παρεμβάσεις. Επίσης στο facebook με το όνομα: Periklis Tsevas είναι και αυτός φίλος στο γκρουπ του υπουργού που έγινε σύμβουλος. Τα συμπεράσματα δικά σας....»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου