Αναζήτηση

Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2010

ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΤΩΝ ΓΙΑΤΡΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ

  • Ø « Φαίνεται ότι κάτι υπάρχει αλλά είναι πολύ μικρό. Μπορώ να σας πως ότι η όλη ιστορία, το όλο κακό εντοπίζεται σε δύο – τρία άτομα. Η διοίκηση και εγώ είμαστε αποφασισμένοι αυτά τα άτομα να τα απομονώσουμε.» : Γιώργος Αρχοντάκης , διευθυντής Ιατρικής Υπηρεσίας Νοσοκομείου Χανίων.
  • Ø Πόλεμο στη μίζα, τη διαφθορά και το φακελάκι κήρυξε η Ομοσπονδία Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας (ΟΕΝΓΕ). Με όπλο τη νέα της αφίσα, η ομοσπονδία καλεί τους πολίτες να πουν «όχι» στο γνωστό φακελάκι. «Φίλε συμπολίτη αν σου ζητήσουν φακελάκι δώσε ένα άδειο. Μη συμμετέχεις βοήθησε να απαλλαγούμε από τη διαφθορά», αναφέρεται στην αφίσα, η οποία σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΟΕΝΓΕ, Δημήτρη Βαρνάβα, μέχρι την Παρασκευή θα έχει διανεμηθεί σε όλες τις Ενώσεις Νοσοκομειακών Ιατρών της χώρας.
  • Ø Τελικά φαίνεται πως εάν συνεργαστούν διοικήσεις και γιατροί , τότε πραγματικά εκείνοι οι λίγοι που διασύρουν το σύνολο των γιατρών εκμεταλλευόμενοι τις «ασθένειες» του συστήματος υγείας, τον πόνο και την αγωνία μας, ή θα πάρουν πόδι για τον ιδιωτικό τομέα, ή θα συμμορφωθούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου