Αναζήτηση

Παρασκευή, 22 Οκτωβρίου 2010

ΗΤΑΝ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ – ΚΑΙ ΟΙ 210 ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ

  • Ø Είμαστε δυό - είμαστε τρείς – είμαστε 333 , σιγοψιθύριζε το «πλήθος» των συγκεντρωμένων στα εγκαίνια των εκλογικών κέντρων στα Χανιά , του υποψήφιου περιφερειάρχη του Σταύρου του Αρναουτάκη και του υποψήφιου δημάρχου του Μανώλη του Σκουλάκη.
  • Ø Τι κι αν δεν διδάχθηκαν από το φιάσκο της προεκλογικής συγκέντρωσης του 2006 με τον Γιώργο τον Παπανδρέου. Οι τοπικοί κομισάριοι του ΠΑΣΟΚ έφεραν στα Χανιά τον Νο 2 της κυβέρνησης, τον πανίσχυρο, αρχιτέκτονα του «Καλλικράτη», τον υπουργό εσωτερικών κλπ , τον Γιάννη τον Ραγκούση.
  • Ø Εάν υπολογίσετε πως στον συνδυασμό του ΠΑΣΟΚ για τον δήμο Χανίων οι υποψήφιοι είναι 187 , προσθέσετε και τους 20 υποψήφιους από τα Χανιά στον συνδυασμό για την περιφέρεια, βάλτε και κάνα συγγενή ή φίλο των υποψηφίων, και θυμηθείτε πως στις εκλογές του 2009 (πριν έναν χρόνο) το ΠΑΣΟΚ είχε πάρει 12.624 ψήφους μόνο στον δήμο Χανίων ( συν 14.000 στους περιαστικούς) τότε η προεκλογική συγκέντρωση αυτή ήταν μάλλον για κλάματα.
  • Ø Και έτσι κατάφεραν ένα δεύτερο φιάσκο με αποτέλεσμα οι συγκεντρωμένοι στα εγκαίνια να δουν το «φάντασμα» του 2006 να ίπταται πάνω από την πλατεία 1866 και ο Γιάννης ο Ραγκούσης να επιστρέφει στην Αθήνα με τα κακά μαντάτα προς τον Γιώργο.
  • Ø ‘Όχι τίποτε άλλο, αλλά το Σάββατο επιστρατεύουν και τον Μιχάλη τον Καρχιμάκη , ο οποίος αφού «ανόρθωσε» την αγροτική οικονομία, ανέλαβε το καθήκον να «ανορθώσει» και το κόμμα. Τουλάχιστον τώρα θα μαζευτούν στο ξενοδοχείο «Σαμαριά», οπότε εκεί δεν θα χωρέσουν ούτε καν οι υποψήφιοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου