Αναζήτηση

Τετάρτη, 13 Οκτωβρίου 2010

ΕΣΑΣ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΠΡΟ ΠΟΛΛΟΥ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΥΡΙΕ ΣΑΜΑΡΑ

  • Ø « Εσάς σας έχει πει ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ προ πολλού η ΚΟΙΝΩΝΙΑ Κύριε ΣΑΜΑΡΑ αν δεν το έχετε καταλάβει. Εσείς σε όλη σας την ζωή λειτουργούσατε καιροσκοπικά, σαν έναν μαθητή που μόλις τελειώσει τις προκαταρτικές τάξεις νομίζει ότι τα έμαθε όλα και δεν χρειάζεται τον δασκαλό του πια, και δυστυχώς για εσάς είχατε τον καλύτερο δάσκαλο.
  • Ø Εσείς νομίζετε ότι εκμεταλλευόμενος τα μέτρα που είναι αναγκαία να λάβει η νύν κυβέρνηση ,και τα οποία δεν θα υπήρχαν αν είχατε επιτρέψει στην κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας του 1990-93 να είχε πάρει τα τότε μέτρα που θα ήταν εκατό φορές πιο ήπια και δεν θα τα ένιωθε κανείς στο πετσί του όπως σήμερα που η κοινωνία δοκιμάζεται τόσο σκληρά, θα σκαρφαλώσετε στην εξουσία.
  • Ø Παραμυθιάζετε τον κοσμάκη με αρλούμπες και ψέματα πάνω στα ψέματα. Παριστάνετε έναν σωτήρα που το ξέρετε καλά ότι κανένας πια δεν μπορεί να κάνει θαύματα, τουλάχιστον να είναι ειλικρινής. Εγώ σας λέω ακόμη και αν κοροϊδέψετε τον κόσμο και βγείτε πρωθυπουργός τι θα καταφέρετε ;
  • Ø Δεν βλέπετε ότι ο κύριος Παπανδρέου παραπαίει ; Δεν βλέπετε ότι οι δικοί του τον εγκαταλείπουν καθημερινά και τους κρατάει δίνοντας τους θέσεις και μισθούς στο 48μελές σχήμα ; Τα ίδια θέλετε να κάνετε ; Να εξαπατήσετε τον κόσμο ; Λυπάμαι δεν υπάρχουν πια κουτοί η κοινωνία σας έχει καληνυχτίσει προ πολλού αλλά δυστυχώς δεν το έχετε καταλάβει.....Δυστυχώς μερικοί μαθητές δεν αποφοιτούν ποτέ .....»
  • Ø ( Από το grliberal.blogspot.com)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου