Αναζήτηση

Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2010

ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ Ο ΜΟΝΟΣ ΑΣΧΕΤΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ !!!

  • Ø Και βέβαια το μεγάλο ερώτημα είναι για ποιο λόγο περίμεναν οι Χανιώτες την ανακοίνωση από την Αθήνα για το ποιος θα είναι ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Χανίων του ΠΑΣΟΚ;
  • Ø Για να ακούσουν πως κάποιοι θέλουν να εκπροσωπεί το Νομό Χανίων κάποιος που μπορεί να είναι από τους καλύτερους ανθρώπους, αλλά ανήκει στο παρελθόν; Ένας άνθρωπος που είχε διαδραματίσει πολιτικό ρόλο στα κοινά των Χανίων κατά τον 20ο αιώνα !!!
  • Ø Γιατί ο Αποστόλης ο Βουλγαράκης τελευταία φορά που εμφανίστηκε στο προσκήνιο ήταν στις εκλογές του 2000 όταν ήταν υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ. Και θα προσπαθήσουν να πείσουν πως ο άνθρωπος αυτός μπορεί να εκπροσωπήσει επάξια και να διεκδικήσει για το Νομό Χανίων όταν την ίδια στιγμή στους άλλους Νομούς διορίστηκαν :
  • Ø Στο Ρέθυμνο η Μαρία Λιονή που έχει υπηρετήσει την αυτοδιοίκηση και στο Ρέθυμνο και ως Περιφερειάρχης στην Μακεδονία. Στο Ηράκλειο ο Νομαρχιακός Σύμβουλος και υποψήφιος Νομάρχης, ο Ευριπίδης ο Κουκιαδάκης. Στο Λασίθι ο έως και τώρα δήμαρχος Νεάπολης, ο Νίκος ο Καστρινάκης.
  • Ø Και για τα Χανιά γύρισαν την πλάτη στον εμπειρότατο αυτοδιοικητικό, τον Γιάννη τον Περάκη και προτίμησαν να ξεθάψουν από το χρονοντούλαπο της ιστορίας ένα απλώς κομματικό στέλεχος που ουσιαστικά εγκατέλειψε τα κοινά την τελευταία δεκαετία.
  • Ø Το δεδομένο είναι πως τις επιπτώσεις για τα Χανιά από αυτή την επιλογή – εάν βέβαια οι Χανιώτες ψηφίσουν ως … πρόβατα - θα την χρεωθούν οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ στο Νομό ή τουλάχιστον εκείνοι που κοιτάζοντας μόνο τα προσωπικά τους συμφέροντα αδιαφορούν για το αν οδηγούν τους Χανιώτες ως πρόβατα στη σφαγή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου