Αναζήτηση

Δευτέρα, 20 Σεπτεμβρίου 2010

ΣΥΓΧΩΝΕΥΟΥΝ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΘΕΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ;

  • Ø Σύμφωνα με πληροφορίες το υπουργείο Παιδείας έστειλε εγκύκλιο στα σχολεία με την οποία τα αναγκάζει να κάνουν ένα πρόγραμμα συνδιδασκαλίας της θετικής και της τεχνολογικής κατεύθυνσης !!!
  • Ø Δηλαδή , ουσιαστικά, η Άννα η Διαμαντοπούλου και οι συν αυτήν καρεκλοκένταυροι του ΠΑΣΟΚ αποφάσισαν να συγχωνεύσουν τα τμήματα θετικής και τεχνολογικής κατεύθυνσης, μπας και εμφανίσουν λιγότερες τις χιλιάδες κενές θέσεις που εξακολουθούν να υπάρχουν στα σχολεία.
  • Ø Εάν η πληροφορία αυτή αληθεύει, τότε πρόκειται για ένα έγκλημα σε βάρος της εκπαίδευσης, σε βάρος των νέων ανθρώπων, που όσα ωραία λόγια και αν χρησιμοποιήσουν, όσα ψεύτικα λόγια και αν πουν τίποτε δεν θα το ξεπλύνει.
  • Ø Υπενθυμίζεται πως η υπουργός Παιδείας της χώρας μας , όπως είχε αποκαλυφθεί παλαιότερα, φρόντισε ώστε ο υιός της να έχει φοιτήσει σε ιδιωτικό σχολείο και μάλιστα σε τμήμα όπου ακολουθούν , όχι Ελληνικό, αλλά Γαλλικό πρόγραμμα εκπαίδευσης.
  • Ø Αλήθεια οι υποψήφιοι δήμαρχοι , σύμβουλοι και ειδικά οι σχετικοί με την εκπαίδευση που τόσο λαλίστατοι ήταν πέρυσι, έχουν να αρθρώσουν κάτι για την κατάσταση στην οποία ευρίσκονται τα σχολεία φέτος; Και φυσικά δεν αναφέρομαι στο αν υπάρχει….επαρκής φωτισμός στο προαύλιο !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου