Αναζήτηση

Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2010

«ΚΑΗΚΕ Η ΓΟΥΝΑ» ΤΟΥ ΜΑΝΩΛΗ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ ΖΗΤΑ….ΕΓΚΡΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΤΗΣ «ΜΑΧΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ» !!!!

  • Ø « Σφοδρή είναι πλέον η σύγκρουση Ντόρας-Σαμαρά . Η έντονη διαμάχη των δύο πλευρών έχει προκαλέσει εμφύλιο στην παράταξη με αιχμή του δόρατος τα ψηφοδέλτια που ηγούνται οι κ.Πλακιωτάκης και Γιαννουλάκης. Κι ενώ σήμερα θα βρίσκεται στην Κρήτη ο κ.Μεϊμαράκης για να στηρίξει τον κ.Πλακιωτάκη στην πρώτη δημόσια παρουσία του στο Ηράκλειο χθες στη Βιάννο είχαμε και το πρώτο (δημόσιο) θερμό επεισόδιο μεταξύ της κ.Μπακογιάννη και του κ.Μαν.Κεφαλογιάννη και όχι μόνο!
  • Ø Η αφορμή δόθηκε με την ανακοίνωση του ονόματος του εμπόρου Ζαχ.Κεφαλογιάννη ο οποίος θα συμμετάσχει στο ψηφοδέλτιο του κ.Γιαννουλάκη. Το όνομα και η συγγένεια με τον Μαν.Κεφαλογιάννη ήταν αρκετά για να…κάνει την ανακοίνωση η ίδια η κ.Μπακογιάννη στην περιοδεία της στις Μοίρες. Πρόκειται για ένα νέο και επιτυχημένο, που διατηρεί και στενούς δεσμούς με μια μεγάλη επιχειρηματική οικογένεια καθώς είναι γαμπρός του κ.Μιλτιάδη Καράτζη.
  • Ø Με το που ο κ.Κεφαλογιάννης διασταυρώθηκε με την κ.Μπακογιάννη στις εκδηλώσεις για το Ολοκαύτωμα της Βιάννου. Μόλις την είδε σύμφωνα με μαρτυρίες ανθρώπων που ήταν μπροστά της είπε με έντονο ύφος: ‘Πριν αγγίξει την οικογένειά μου έπρεπε να μου είχες τηλεφωνήσει’! Με αυστηρό τόνο του απάντησε και η κ.Μπακογιάννη: ‘Θα σου πάρω την άδεια Μανόλη να έρχομαι και στο νομό;’….» (από το Cretalive)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου