Αναζήτηση

Τετάρτη 25 Αυγούστου 2010

«ΚΟΒΟΥΝ» ΔΑΣΚΑΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΞΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΙΚΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ !!!

  • Ø Πως είπατε ; Δεν βρίσκετε γιατρούς στο ΙΚΑ και είτε περιμένετε ώρες ή μήνες, είτε πληρώνετε (εφόσον έχετε) σε ιδιώτη γιατρό; Μα τι να κάνουμε χρειάζονται θυσίες για την πατρίδα.
  • Ø Εσείς τι είπατε ; Δεν υπάρχουν γιατροί στα νοσοκομεία και στην παιδιατρική κλινική του νοσοκομείου Χανίων οι γονείς υποδύονται τον ρόλο των…νοσηλευτών ; Υπομονή μόλις σωθεί η πατρίδα όλα θα φτιάξουν.
  • Ø Ε, όχι. Μην μου πείτε πως διαμαρτύρεστε και εσείς επειδή σε μια τάξη θα στριμωχτούν 30 παιδιά γιατί διορίστηκαν φέτος οι λιγότεροι δάσκαλοι από κάθε άλλη χρονιά. Ίσα ίσα που τα 30 παιδιά (αφού δεν θα μπορούν να κάνουν μάθημα της προκοπής) θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν και μεγαλύτερες παρέες.
  • Ø Λοιπόν. Είστε απαράδεκτοι, εγκάθετοι, μεροληπτικοί, όργανα της επάρατης Δεξιάς και της μονόπλευρης Αριστεράς. Είναι δυνατόν να διαμαρτύρεστε πως την ώρα που ο πρωθυπουργός μας (ναι δυστυχώς υπάρχει ακόμη) ο Γιώργος ο Παπανδρέου ζητά να θυσιαστούμε για την πατρίδα, ο ίδιος αποφασίζει εν μέσω θέρους (στις 4 Αυγούστου, ενώ έπλεε προς την Πάρο) , να αυξήσει τους υπαλλήλους στο πολιτικό του γραφείο κατά 20 επιπλέον άτομα !!!
  • Ø Και τι σημαίνει πως αυτοί οι 20 επιπλέον υπάλληλοι του Γιωργάκη του Παπανδρέου θα κοστίσουν επιπλέον στον προϋπολογισμό για φέτος 212.586 ευρώ και για το 2011 και μετά 642.751 ευρώ. Μήπως αυτός θα τους πληρώσει κορόιδα ;!
  • Ø (Πηγή της είδησης το fimotro.blogspot.com. Τα σχόλια δικά μας)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου