Αναζήτηση

Τρίτη 24 Αυγούστου 2010

«ΠΛΗΡΩΜΕΝΗ» ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΧΡ. ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΝΑΚΗ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΕΣ «ΕΜΜΟΝΕΣ»

  • Ø Σε ερώτηση δημοσιογράφου για το ποιον υποψήφιο δήμαρχο Χανίων (από τους κ.κ.Βιρβιδάκη και Αρχοντάκη) προτίθεται να στηρίξει, η απάντηση του Χρήστου Μαρκογιαννάκη ήταν αφοπλιστική : « Είμαι σε δίλλημα διότι είναι δύο φίλοι, δύο καλοί υποψήφιοι και πολύ φοβάμαι στο τέλος πως θα πω, όποιον θέλει ο καθένας ας κάνει ότι τον φωτίσει ο Θεός».
  • Ø Όμως αυτή η ξεκάθαρη απάντηση φαίνεται πως δεν ικανοποίησε άλλον συνάδελφο που συνηθίζει σε συνεντεύξεις να υποβάλλει ερωτήσεις προς την κατεύθυνση ενός συγκεκριμένου υποψηφίου και επανήλθε ρωτώντας : «…Πως είναι δυνατόν εσείς που στηρίξατε τον κ.Αρχοντάκη …» Όμως “γάτα” ο Χρήστος τον διακόπτει λέγοντας « γιατί δεν στήριξα τον κ.Βιρβιδάκη στις περασμένες εκλογές; » Και όμως απτόητος ο συνάδελφος συνεχίζει « από κύκλους του περιβάλλοντός σας λέγεται ότι ο κ. Βιρβιδάκης στήριξε τον κ.Βολουδάκη» !!!
  • Ø Και παρά του ότι – για να ακολουθήσω την ίδια τακτική – από πολιτικούς κύκλους τέτοιου είδους ερωτήσεις χαρακτηρίζονται ως προβοκατόρικες, ο Χρήστος ο Μαρκογιαννάκης δεν μάσησε και συνέχισε να απαντά για τα τον πείσει πως πράγματι είναι σε δίλλημα και βλέποντας τον άλλο να δείχνει εμμονές, κατέληξε με το εξής αποστομωτικό : « Δεν είμαι εγώ αυτός που θα βγάλει τον δήμαρχο αλλά οι απλοί άνθρωποι. Αγέλη είναι οι άνθρωποι ; Να τους κρατώ με ένα καλάμι να τους καθοδηγώ ;»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου