Αναζήτηση

Δευτέρα 9 Αυγούστου 2010

ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ ΚΑΙ ΟΙ…ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΙ

  • Ø Σχεδόν καθημερινά υποψήφιοι δήμαρχοι και για τους νέους δήμους των Χανίων στέλνουν ανακοινώσεις που γνωστοποιούν την υποψηφιότητά τους ή την ανακοινώνουν μέσω συνεντεύξεων Τύπου. Η στήλη θα αποφύγει να εμπλακεί στο σπορ της ονοματολογίας , τουλάχιστον μέχρι τις αρχές Σεπτέμβρη καθώς θεωρώ πως οι υποψηφιότητες μπορεί να αυγαταίνουν αλλά με την κατάρτιση των συνδυασμών θα φανεί ποια αυγά είναι κλούβια.
  • Ø Και εννοείται πως όταν αναφέρομαι σε κατάρτιση συνδυασμών, αναφέρομαι πρωτίστως στην κατάρτιση πλήρων συνδυασμών με όλους τους αναγκαίους υποψήφιους συμβούλους και για το δημοτικό συμβούλιο και για τα δημοτικά διαμερίσματα και για τα τοπικά συμβούλια. Αυτοί οι συνδυασμοί και μόνο – κατά την ταπεινή μου άποψη – θα μπορούν να θεωρηθούν ως σοβαροί.
  • Ø Γιατί το να φτιάξεις ένα ψηφοδέλτιο με τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους και άντε και μια χούφτα ανθρώπους από τα δημοτικά διαμερίσματα, μόνο και μόνο για να κάνεις καταγραφή «δυνάμεων» κρίμα στο χαρτί που θα σπαταλήσεις. Στο θέμα θα επανέλθω και με συγκεκριμένα αριθμητικά στοιχεία καθώς η δυνατότητα της συγκρότησης πλήρους συνδυασμού , φαίνεται πως θα αποτελέσει και το βασικό παράγοντα για να ξεχωρίσει η ήρα από το στάρι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου