Αναζήτηση

Δευτέρα 28 Ιουνίου 2010

ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ – ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ. ΚΟΙΝΩΣ… «ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ»

  • Ø Τους ακούμε τους τελευταίους μήνες να πλειοδοτούν στις διαμαρτυρίες κατά της κυβερνητικής πολιτικής και απορούμε. Είναι δυνατόν ; Οι ίδιοι που πριν τις τελευταίες βουλευτικές εκλογές έβγαιναν στα διάφορα τηλεοπτικά πάνελ και προσπαθούσαν με νύχια και με δόντια να μας πείσουν ότι μόνο μια κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ με τον ηγέτη Γεώργιο Ανδρέα Παπανδρέου, μπορούσε να μας εξασφαλίσει ζωή χαρισάμενη. Οι ίδιοι βγαίνουν τώρα και κατακεραυνώνουν την κυβέρνηση του κόμματός τους;
  • Ø Και αναρωτιόμαστε. Μήπως άλλαξε κάτι; Μήπως κατάλαβαν το λάθος τους; Δυστυχώς μάταιες οι ελπίδες. Γιατί εάν πράγματι διαφωνούσαν με την πολιτική που ασκεί ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Ανδρέα Παπανδρέου. Γιατί εάν πράγματι διαφωνούσαν με την πολιτική που ασκούν τα πρωτοκλασάτα στελέχη του ΠΑΣΟΚ. Τότε θα φρόντιζαν να φύγουν από το κόμμα και όχι να παραμένουν στελέχη ή μέλη του κόμματος που κυβερνά και παράλληλα να το κατακεραυνώνουν για την αντιλαϊκή του πολιτική.
  • Ø Εύλογη λοιπόν η ερώτηση συναδέλφου στον πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου Χανίων : «Καλείς τους εργαζόμενους στην απεργία και στην συγκέντρωση. Θα καλέσεις και τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ να καταψηφίσουν το νομοσχέδιο;» Εύλογη και η απάντηση «άρες μάρες κουκουνάρες» του συνδικαλιστή – στελέχους του ΠΑΣΟΚ και συντρόφου του Ανδρέα του Λοβέρδου. Τι λέτε να προτιμά. Πιθανή πτώση της κυβέρνησής ΤΟΥ ; Ή το αντιασφαλιστικό και αντεργατικό νομοσχέδιο; Προσωπικά «παίζω» 2 και κερδίζω.
  • Ø Και για να είμαι δίκαιος δεν είναι όλοι οι συνδικαλιστές του ΠΑΣΟΚ ίδιοι. Και στο συγκεκριμένο παράδειγμα να αναφέρω – σε αντίθεση – τον πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου, που τουλάχιστον εκείνος κάλεσε σε σύσκεψη τους βουλευτές για να συζητήσουν για τις αντιρρήσεις που υπάρχουν στην κυβερνητική πολιτική.

1 σχόλιο:

  1. Ναπολέων μήπως μέσα απο όλα αυτά γεννιέται η επόμενη γενιά ΠΑΣΟΚΩΝ που θα μας κυβερνήσουν; Εμαθα οτι ο Σκουλάκης δεν θα είναι τελικά ή κάνω λάθος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή