Αναζήτηση

Τετάρτη 16 Ιουνίου 2010

«ΥΠΟΥΡΓΟΣ» ΥΓΕΙΑΣ , ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ, ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ , ΤΡΟΦΙΜΩΝ , ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ή ΑΠΛΩΣ «ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ» ;

  • Ø Με την ιδιότητα του προέδρου της MIG και του αντιπροέδρου του ιατρικού κέντρου Υγεία, (που είναι θυγατρική εταιρεία της MIG) ο Ανδρέας Βγενόπουλος στην διάρκεια συνέντευξης Τύπου, όχι μόνο αναφέρθηκε σε σκάνδαλα στον χώρο της δημόσιας Υγείας (μεγαλύτερα, όπως είπε, από εκείνο της Siemens) , όχι μόνο χαρακτήρισε «λίγη» την Μαριλίζα την Ξενογιαννακοπούλου (σε αυτό συμφωνούμε απολύτως, όπως έγραψε ήδη η στήλη) αλλά επιπλέον παρουσίασε και τις προτάσεις του για το πώς θα έχει λυθεί το οικονομικό πρόβλημα με τις προμήθειες στα νοσοκομεία μέσα σε λίγους μήνες ,όπως είπε.
  • Ø Και επειδή και στο πρόσφατο παρελθόν έχει παρέμβει σε αρκετές περιπτώσεις στην δημόσια πολιτική ζωή της χώρας και σε θέματα που άπτονται και των οικονομικών συμφερόντων της MIG. Και επειδή «κυκλοφορούν» πολλά , και στην MIG ανήκουν από ναυτιλιακή και αεροπορική εταιρείες, μέχρι τράπεζα, εταιρείες τροφίμων και άλλες ακόμη εταιρείες , αναρωτιέμαι.
  • Μήπως ο κ. Βγενόπουλος,έτσι όπως το πάει το πράγμα, θέλει να «συμβουλεύσει» τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ που εκτελούν χρέη υπουργών και για άλλα θέματα στους επιμέρους τομείς που τον ενδιαφέρουν; Και σε τελευταία ανάλυση , εάν δεν ακούν (που μεταξύ μας δεν ακούν ούτε τον εαυτό τους, διαφορετικά δεν θα έκαναν αυτά που κάνουν) μήπως σκέφτεται πως υπάρχει και το «Ιταλικό μοντέλο»; Άλλωστε δεν λένε una fatsa una ratsa

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου