Αναζήτηση

Τρίτη 8 Ιουνίου 2010

ΓΕΛΑΕΙ ΚΑΙ ΤΟ... ΠΑΡΔΑΛΟ ΚΑΤΣΙΚΙ ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ. ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΟΙ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΙ

  • Ø Ο Άρειος Πάγος με απόφασή του, αναγκάζει τους κτηνοτρόφους που κινούν το κοπάδι τους κατά τη διάρκεια της νύχτας και περνούν από δρόμο, να βάλουν στο πρώτο και στο τελευταίο ζώο φανάρι, για να τα βλέπουν οι οδηγοί. Εκπρόσωπος των κτηνοτρόφων είπε την ατάκα της ημέρας όταν......απευθυνόμενος προς τον πρόεδρου του Αρείου Πάγου, του απεύθυνε έκκληση να δείξει ο πρόεδρος στον κτηνοτρόφο, πως να πηγαίνει πρώτη η προβατίνα με το φανάρι. Τελικά όταν η δικαιοσύνη γίνεται εκτός από τυφλή και... αφελής βγάζει πολύ γέλιο. (troktiko.gr)
  • Ø Βέβαια νομίζω ,πως ο κτηνοτρόφος που θεωρήθηκε συνυπεύθυνος για το τροχαίο ατύχημα που συνέβη και για το οποίο βγήκε η συγκεκριμένη απόφαση του Αρείου Πάγου, δεν θα γέλασε καθόλου όταν άκουσε από τους δικαστές του ανώτατου δικαστηρίου ότι σύμφωνα με τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας είναι υποχρεωμένος να τοποθετεί φώτα πορείας που να φαίνονται σε απόσταση 100 μέτρων !!!
  • Ø Για την ιστορία η δίκη έγινε γιατί ένας οδηγός είχε πέσει πάνω στο κοπάδι του κτηνοτρόφου σε επαρχιακό δρόμο της Σπάρτης με ταχύτητα 110 χιλιομέτρων και με αποτέλεσμα από τα 65 αιγοπρόβατα να σκοτωθούν τα 14.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου