Αναζήτηση

Παρασκευή 21 Μαΐου 2010

ΕΙΝΑΙ Η ΠΛΕΟΝ ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΤΗΝ ΝΕΩΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΟΜΑΡΧΗ ΠΕΙΡΑΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ

  • Ø Στην φωτό βλέπετε τον Γιώργο τον Παπανδρέου και τον Νομάρχη Πειραιά τον Γιάννη τον Μίχα , τότε που «δάκρυζαν» στο λιμάνι του Πειραιά από τα δακρυγόνα που είχαν ρίξει τα ΜΑΤ πριν από ώρες στους αγρότες της Κρήτης. Όχι. Δεν θα αναφερθώ στο ποια ήταν η κατάσταση στους αγρότες τότε (μόλις πριν από ενάμιση χρόνο) και ποια είναι σήμερα. Αυτό το ξέρουν οι ίδιοι οι αγρότες.
  • Ø Όμως θα θυμίσω στον αγωνιστή Γιάννη Μίχα τι έλεγε τον Νοέμβριο του 2008, όταν η τότε κακιά κυβέρνηση Καραμανλή διαπραγματευόταν με τους Κινέζους το θέμα του σταθμού εμπορευματοκιβωτίων στο λιμάνι του Πειραιά : «Στη Νομαρχία Πειραιά εκφράζουμε για ακόμη μια φορά την κατηγορηματική μας αντίθεση στην παραχώρηση από την Κυβέρνηση του πλέον κερδοφόρου τμήματος του λιμανιού του Πειραιά σε ιδιωτικά συμφέροντα. Εκφράζουμε για άλλη μια φορά την πάγια θέση μας ότι η ιδιωτικοποίηση των Λιμανιών, τα οποία αποτελούν τομείς στρατηγικής σημασίας για την οικονομία και την τοπική ανάπτυξη, είναι εθνικό έγκλημα και καταστροφική επιλογή για τη χώρα….»
  • Ø Μάλιστααααα. Και τώρα κε Μίχα μου, υπέρμαχε του κρατικού λιμένα και του Καλλικράτη, τι γίνεται; Τώρα που ο πρόεδρος του κόμματός σου και πρωθυπουργός μας (τρομάρα μας) όχι μόνο προσπαθεί να πουλήσει στους Κινέζους το λιμάνι του Πειραιά αλλά και το μέγαρο Μαξίμου (εάν θα μπορούσε) , μήπως σκέφτεσαι να φύγεις από το ΠΑΣΟΚ ; Βέβαια ποιος έχασε το φιλότιμο για να το βρουν κάποια στελέχη του ΠΑΣΟΚ που ακολουθούν την θλιβερή – για την χώρα – αναξιόπιστη πορεία του προέδρου του κόμματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου