Αναζήτηση

Δευτέρα, 3 Μαΐου 2010

ΔΕΝ ΣΕΒΑΣΤΗΚΕ ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

  • Ø Το θράσος και η ξεδιαντροπιά του Γιώργου του Παπανδρέου, είναι τόσο μεγάλη, που έχει γραμμένους όλους τους πολίτες (ακόμη και τους ψηφοφόρους του) λέγοντας την Κυριακή – ο αθεόφοβος – πως «εμείς σας είπαμε από την αρχή την αλήθεια» !!!
  • Ø Όμως δεν περίμενα πως δεν θα σεβαστεί ούτε καν τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, τον Κάρολο Παπούλια, που αν μη τι άλλο είναι γνωστό πως ήταν και στενός φίλος και συνεργάτης με τον πατέρα του.
  • Ø Και μπορεί να βγήκε σαν «βρεγμένη γάτα» από το Προεδρικό Μέγαρο μετά την συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ο Πρωθυπουργός μας κάνοντας μια δήλωση που μάλλον την είχε ανασύρει από τις προεκλογικές του ομιλίες.
  • Ø Όμως το να προσπαθήσει να εμπλέξει τον ύψιστο θεσμό της πολιτείας, στα επικοινωνιακά του παιχνίδια , ζητώντας , δήθεν την σύγκληση του συμβουλίου των πολιτικών αρχηγών υπό την προεδρία του Κάρολου του Παπούλια , αφού είχε ανακοινώσει σε ζωντανή σύνδεση τις αποφάσεις του και αφού είχε ήδη ετοιμάσει το νομοσχέδιο, ε, αυτό δείχνει πως ο άνθρωπος είναι ικανός για όλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου