Αναζήτηση

Παρασκευή 23 Απριλίου 2010

Η ΜΟΝΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΠΛΕΟΝ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ… ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΊ

  • Ø Όταν ο Πρωθυπουργός, οι υπουργοί και τα υπόλοιπα μέλη μιας κυβέρνησης επί έξη μήνες κάνουν τα τελείως διαφορετικά από εκείνα που είχαν υποσχεθεί προεκλογικά , τότε επάξια κερδίζουν τον τίτλο των ψευτών και των απατεώνων.
  • Ø Όταν ο Πρωθυπουργός, οι υπουργοί και τα υπόλοιπα μέλη μιας κυβέρνησης άλλα λένε την μια ημέρα και άλλα την άλλη τότε κερδίζουν επάξια τον τίτλο των ανεύθυνων.
  • Ø Όταν ο Πρωθυπουργός, οι υπουργοί και τα υπόλοιπα μέλη μιας κυβέρνησης λένε διαρκώς πως για όλα φταίνε όλοι οι άλλοι, τότε κερδίζουν επάξια τον τίτλο των ανίκανων.
  • Ø Όταν ο Πρωθυπουργός, οι υπουργοί και τα υπόλοιπα μέλη μιας κυβέρνησης επιμένουν να λένε ψέματα, να κοροϊδεύουν και να προσπαθούν να ωραιοποιήσουν το για πρώτη φορά από το 1974 ξεπούλημα της χώρας, τότε είναι επικίνδυνοι.
  • Ø Κύριε Παπανδρέου ανακοινώνοντας την αποτυχία σας είπατε πως εξ αιτίας της ΝΔ η Ελλάδα έμοιαζε με σκάφος έτοιμο να βυθιστεί. Γιατί προεκλογικά λέγατε άλλα; Γιατί τότε λέγατε πως υπάρχουν λεφτά και πως το ΠΑΣΟΚ ξέρει που θα τα βρει; Ή λέγατε ψέματα ή απλά δεν ξέρετε τι σας γίνεται.
  • Ø Κύριε Παπανδρέου ανακοινώνοντας την αποτυχία σας, είπατε πως η κυβέρνηση σήκωσε τα μανίκια και έπιασε δουλειά. Μια απλή ερώτηση. Τι έχετε κάνει από τον Νοέμβριο του 2009 μέχρι τον Απρίλιο του 2010 που να είναι προς όφελος της χώρας και των πολιτών ; Την ίδια ερώτηση την έχω απευθύνει και σε στελέχη του ΠΑΣΟΚ και έχω δηλώσει πως θα δημοσιεύσω την όποια απάντηση έχει συγκεκριμένα στοιχεία και όχι αοριστολογίες.
  • Ø Κύριε Παπανδρέου για ποιο λόγο επιμένετε ακόμη και τώρα να λέτε ψέματα στους Έλληνες – επικαλούμενος την «αλληλεγγύη» της Ευρωπαϊκής Ένωσης - όταν οι ίδια η Ευρωπαϊκής Ένωση σας «ξεβρακώνει» λέγοντας πως η ενεργοποίηση του «μηχανισμού» θα γίνει μετά τις διαπραγματεύσεις με το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο;
  • Ø Κύριε Παπανδρέου με ποιο δικαίωμα βάζετε υποθήκη την ζωή όλων των Ελλήνων στους κερδοσκόπους του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου; Με ποιο δικαίωμα βάζετε υποθήκη την ζωή την δική μου και κυρίως την ζωή του παιδιού μου; Πως ; Σας ψήφισε ο Ελληνικός λαός;
  • Ø Πρώτον. Σας ψήφισε το 42% των ψηφοφόρων και επομένως ούτε καν το 50 + 1%. Το 58% (δηλαδή η πλειοψηφία) που σας καταψήφισε, στην «δημοκρατία» σας δεν υπολογίζεται;
  • Ø Δεύτερον . Ακόμη και αυτό το 42% σας ψήφισε για αυτά που λέγατε προεκλογικά και τα οποία δεν έχουν την παραμικρή σχέση με αυτά που κάνετε μετεκλογικά.
  • Ø Κύριε Παπανδρέου. Ακόμη και την ύστατη στιγμή. Μετά από την φανερή ανικανότητα της κυβέρνησής σας να …κυβερνήσει όλους αυτούς τους μήνες. Μετά τον φανερό κατήφορο στην οποία οδηγήσατε την χώρα όλους αυτούς τους μήνες. Μετά την φανερή ανικανότητά σας να αλλάξετε την κακή πορεία της χώρας στην οποία την οδήγησε – να δεχθώ πως έχετε δίκιο – η προηγούμενη κυβέρνηση, περίμενα πως θα παραδεχτείτε ότι δεν ….μπορείτε.
  • Ø Δυστυχώς, όλοι οι Έλληνες είδαμε - με φόντο το όμορφο λιμανάκι ενός ακριτικού νησιού - τον Πρωθυπουργό της χώρας - χωρίς να έχει το θάρρος ούτε καν να βγει ζωντανά , αλλά να μεταδίδεται ένα μαγνητοσκοπημένο μήνυμα – να ανακοινώνει το ξεπούλημα της ζωής μας.
  • Ø Και μάλιστα χωρίς να κάνει την παραμικρή αυτοκριτική, να επιρρίπτει ευθύνες σε όλους τους άλλους. Και μάλιστα χωρίς να μας ζητά ούτε καν ένα απλό…συγνώμη.
  • Ø Προεκλογικά διάφοροι κατηγόρησαν την στήλη ως σκληρή και με εμπάθεια κατά του ΠΑΣΟΚ. Δυστυχώς και για τον γράφοντα, τα όσα σφήνωνε η στήλη για τα προεκλογικά ψέματα του ΠΑΣΟΚ όχι μόνο επαληθεύτηκαν αλλά η πραγματικότητα αποδείχθηκε πολύ χειρότερη.
  • Ø Κύριε Παπανδρέου. Για όλους τους παραπάνω λόγους θεωρώ ότι η κυβέρνησή σας δεν νομιμοποιείται να κάνει την παραμικρή διαπραγμάτευση με κανέναν και θεωρώ πως η μόνη υπηρεσία που μπορείτε να προσφέρετε στον Ελληνικό λαό αυτή την στιγμή είναι να παραιτηθείτε.
  • Ø Και είτε να αναλάβει τις διαπραγματεύσεις μια κυβέρνηση από περισσότερα κόμματα που θα αντιπροσωπεύει την πραγματική πλειοψηφία των ψηφοφόρων, είτε να γίνουν άμεσα εκλογές και οι πολίτες να εκλέξουν μια κυβέρνηση (δεν θίγω το αν θα είναι από ένα ή περισσότερα κόμματα) που τουλάχιστον θα ψηφιστεί με τα πραγματικά δεδομένα και όχι με τα ψέματα που λέγατε εσείς προεκλογικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου