Αναζήτηση

Τετάρτη 7 Απριλίου 2010

ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ : «ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΠΟΤΥΧΑΜΕ ΚΑΙ … ΕΠΤΩΧΕΥΣΑΜΕ»

  • Ø Αυτή η φράση θα έπρεπε να ειπωθεί στην συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου μετά την συνεχιζόμενη πλήρη αποτυχία των κυβερνητικών «ενεργειών» στην οικονομία αλλά και σε όλους τους άλλους τομείς.
  • Ø Όμως επειδή όλοι οι φρέσκοι καρεκλοκένταυροι της εξουσίας μάλλον θεωρούν πολυτέλεια το να έχουν λίγη τσίπα, επανέλαβαν από την μια τα γνωστά τετριμμένα που προορίζονται για κατανάλωση των στελεχών του ΠΑΣΟΚ ή όσων δεν έχουν απολυτήριο δημοτικού και από την άλλη τα περί «επιτυχιών» σε Ευρωπαϊκό επίπεδο που προορίζονται για τους ηλίθιους.
  • Ø Όμως η πραγματικότητα, όσο και να προσπαθούν να την κρύψουν με ψεύτικα λόγια και όσο και να προσπαθούν να την αλλοιώσουν τα φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ (ακόμη και τα ακραιφνώς ΠΑΣΟΚικά δεν μπορούν να μην αναφερθούν στις συνεχείς πατάτες) είναι ορατή.
  • Ø Η κυβέρνηση αυτή κατέκτησε ένα μοναδικό , τουλάχιστον μεταπολιτευτικό, ρεκόρ στην πολιτική ιστορία της Ελλάδας. Από τον Νοέμβριο του 2009 μέχρι και τον Μάρτιο του 2010, δηλαδή σε χρονικό διάστημα πέντε μηνών, όχι μόνο δεν έχει πράξει το παραμικρό (και επειδή είμαστε άνθρωποι, δέχομαι στο email της στήλης τα όποια συγκεκριμένα έκανε) αλλά επιπλέον με συνεχείς αναβολές, παλινωδίες, λάθη, πατατιές, το μόνο που έχει καταφέρει είναι να χαντακώσει όλους τους Έλληνες οικονομικά, επιβάλλοντας δυσβάστακτα μέτρα που δεν είχε επιβάλλει κανείς έως τώρα και χωρίς απολύτως κανένα αποτέλεσμα !!!
  • Ø Και το θέμα δεν είναι εάν μας επιβάλλουν λιτότητα. Αυτό το έργο το έχουμε ζήσει και άλλες φορές στο παρελθόν και με λιτότητα και με σφίξιμο της ζώνης και με στενωπούς και με τούνελ. Το θέμα είναι πως με τα πρωτοφανή μέτρα που μας επέβαλλαν, στερούν την ζωή από μας αλλά και από τα παιδιά μας, τα οποία θα κληθούν να πληρώσουν τα υπέρογκα δάνεια των δεκάδων δισεκατομμυρίων ευρώ που παίρνουν σήμερα με επιτόκια που φτάνουν στο 7% !!!
  • Ø Τα παραδείγματα από τα έργα και τις ημέρες (μήπως θυμάται κανείς τις 100 ημέρες που θα οδηγήσουν στην ανόρθωση της οικονομίας;) της κυβέρνησης είναι πολλά, όμως σήμερα θα σταθώ σε δύο μόνο από αυτά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου