Αναζήτηση

Παρασκευή 16 Απριλίου 2010

ΔΙΝΟΥΝ ΓΗ ΚΑΙ ΥΔΩΡ ΓΙΑ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ. ΣΤΟ ΜΕΙΟΝ Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ

  • Ø Την ίδια ώρα , είναι σε όλους γνωστό και ορατό (εκτός των φερόντων παρωπίδας) ότι το σύνολο της κυβερνητικής πολιτικής σε όλους τους τομείς και με αποκορύφωμα τα μέτρα για την οικονομική κρίση , οδηγούν την οικονομία σε ύφεση. Δηλαδή τα μέτρα που μας επέβαλλε η κυβέρνηση για να μπορέσει να δανειστεί με λιγότερο επιτόκιο, βυθίζουν τους εργαζόμενους, το εμπόριο, τις επιχειρήσεις και επομένως την οικονομία σε ακόμη χειρότερα χάλια και χωρίς καμία προοπτική ανάπτυξης.
  • Ø Και δεν φτάνει μόνο αυτό. Αλλά υπάρχουν ακόμη ανεγκέφαλοι και ηλίθιοι που ισχυρίζονται ότι θα πρέπει να μειωθούν οι μισθοί και στον ιδιωτικό τομέα για να ενισχυθεί η ανταγωνιστικότητα των επιχειρήσεων !!! Σε όλους αυτούς εγώ μια και μόνο ερώτηση θα θέσω.
  • Ø Ωραία….Μειώθηκε το εισόδημα των μισθωτών στο δημόσιο. Να μειωθεί το εισόδημα των μισθωτών στον ιδιωτικό τομέα. Να σταματήσουν οι προσλήψεις. Να μειωθούν οι συντάξεις. Για ποια ανταγωνιστικότητα επιχειρήσεων μιλάτε όταν δεν θα υπάρχουν επιχειρήσεις αφού δεν θα υπάρχουν καταναλωτές !!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου