Αναζήτηση

Παρασκευή 16 Απριλίου 2010

ΠΑΣΟΚ : ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΕΙΣ ΚΡΑΤΩΝ. ΔΙΕΛΥΣΑΝ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ. ΔΙΕΛΥΣΑΝ ΤΟ ΕΜΠΟΡΙΟ. ΔΙΑΛΥΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΑΥΤΙΛΙΑ !!!!!

  • Ø Οι άνθρωποι δεν παίζονται με τίποτε. Το κόμμα που ήταν έτοιμο να κυβερνήσει πριν τις εκλογές, αφού στις πρώτες 100 μέρες διέλυσε τα πάντα στους αναπτυξιακούς τομείς της χώρας , συνεχίζει τα πειράματα εν είδη Φρανκεστάιν για να αποτελειώσει την Ελληνική οικονομία.
  • Ø Η αρχή έγινε αμέσως μετά τις εκλογές με την κατάργηση των – πετυχημένων και αποτελεσματικών – υπουργείων Εμπορικής Ναυτιλίας και Τουρισμού και την συγχώνευσή τους (να θυμηθείτε πως με την φόρα που έχουν πάρει και οι ίδιοι θα…συγχωνευτούν) με άλλα υπουργεία, δημιουργώντας μια κυβέρνηση – Φρανκεστάιν.
  • Ø Η στήλη από τότε είχε επισημάνει ως λάθος, την κατάργηση του υπουργείου Τουρισμού και την συγχώνευσή του με το υπουργείο Πολιτισμού. «Μην ανησυχείς αυτά κολλάνε» μου έλεγαν κάποιοι, οι οποίοι άρχισαν τώρα να ανησυχούν σφόδρα, καθώς βλέπουν τον Παύλο τον Γερουλάνο και την Άντζελα την Γκερέκου (η οποία ακόμη δεν έχει ξεκάθαρες αρμοδιότητες !!!) να περιφέρονται ως τουρίστες σε μουσείο , αφήνοντας την άσκηση πολιτικής στον…αυτόματο πιλότο.
  • Ø Όμως και για την κατάργηση του υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας διαμαρτυρήθηκαν οι γνωρίζοντας τα της ναυτιλίας , επισημαίνοντας πως είναι λάθος η δημιουργία ενός υπουργείου Αχταρμά και βάζοντας στο ίδιο καζάνι την οικονομία, την ανάπτυξη, την ναυτιλία.
  • Ø Όμως το αποτέλεσμα των επιλογών των μαθητευόμενων μάγων, ήταν ένα υπουργείο με μια σιδηρά κυρία, την Λούκα την Κατσέλη, η οποία ήταν και είναι σε διαρκείς προστριβές με τους υφυπουργούς της (ο ένας έχει έδρα στην Θεσσαλονίκη και την γλίτωσε. Εκείνος που την πληρώνει την Λούκα είναι ο Σταύρος ο Αρναουτάκης) , ενώ ακόμη (!!!) δεν έχουν οριστικοποιηθεί και οι αρμοδιότητες των υφυπουργών.
  • Ø Μετά λοιπόν από έξη μήνες διακυβέρνησης (;) της χώρας από τους μαθητευόμενους μάγους, έρχεται και η χαριστική βολή για να αποτελειώσει και έναν από τους λίγους τομείς της οικονομίας που θα μπορούσε να συνεισφέρει στην ανάπτυξη της χώρας.
  • Ø Η αρμοδιότητα του Λιμενικού Σώματος και της ποντοπόρου Ναυτιλίας (!!!) περνά στο υπουργείο ΠΡΟ-ΠΟ του Μιχάλη του Χρυσοχοίδη και η αρμοδιότητα για τα λιμάνια και την ακτοπλοία παραμένει στο υπουργείο Αχταρμάς (οικονομίας, ανάπτυξης κλπ).
  • Ø Δηλαδή για να δούμε τι πάνε να κάνουν οι άνθρωποι. Το καταργημένο και συγχωνευθέν υπουργείο εμπορικής ναυτιλίας, τώρα το σπάνε σε δύο κομμάτια τα οποία εντάσσουν σε δύο διαφορετικά υπουργεία !!!. Με απλά λόγια για τα λιμάνια και την ακτοπλοία είναι αρμόδια η κα Κατσέλη , αλλά για τους λιμενικούς που είναι στα λιμάνια και ελέγχουν την ακτοπλοία κλπ θα είναι ο κ.Χρυσοχοίδης. Όπως επίσης ο υπουργός ΠΡΟ-ΠΟ θα είναι αρμόδιος και για τα δεξαμενόπλοια και φορτηγά πλοία της ποντοπόρου ναυτιλίας δηλαδή για τους εφοπλιστές !!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου