Αναζήτηση

Πέμπτη 25 Μαρτίου 2010

ΠΛΗΓΜΑ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΤΟ ΠΛΑΦΟΝ ΠΟΥ ΕΒΑΛΑΝ ΣΤΙΣ ΒΕΝΖΙΝΕΣ

  • Ø Τελικά αυτή η κυβέρνηση όχι μόνο έχει καταφέρει να κερδίσει απάξια τον τίτλο της πλέον κακής, στραβής και ανάποδης κυβέρνησης από την μεταπολίτευση και δώθε, αλλά έχει γίνει και επικίνδυνη σε βαθμό σκανδάλου.
  • Ø Πρότεινε – μας είπαν – η Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας ,και αποδέχθηκαν ευχαρίστως τα υπουργεία (τους) την επιβολή πλαφόν στις τιμές των καυσίμων , μόνο σε οκτώ Νομούς της χώρας, από τους οποίους οι τέσσερεις (4) είναι οι Νομοί της Κρήτης !!!
  • Ø Και επιπλέον, μόνο στους τέσσερεις Νομούς της Κρήτης το πλαφόν ισχύει για όλα τα είδη καυσίμων (πλην του πετρελαίου θέρμανσης) !!!.
  • Ø Θα μου πείτε και τι με πειράζει αφού η επιβολή του πλαφόν έγινε για να συγκρατηθούν οι τιμές. Ε. λοιπόν, προσωπικά, παρά του ότι θεωρώ την επιβολή πλαφόν μόνο στην λιανική ως μέγιστη αδικία για τους βενζινοπώλες, δεν θα είχα πρόβλημα, εάν η τιμή που όρισαν θα ήταν φτηνότερη από αυτή που πληρώναμε.
  • Ø Όμως αποθεώνοντας την έννοια του παραλογισμού, ή – επειδή έχουμε γίνει καχύποπτοι – θέλοντας να εξασφαλίσουν κέρδη σε εταιρείες – διυλιστήρια και στο δημόσιο μέσω των φόρων, καθόρισαν ακριβότερες τιμές από αυτές που ήταν προ του πλαφόν !!!
  • Ø Έτσι η ανεκδιήγητη αυτή κυβέρνηση κατάφερε, λίγες ημέρες πριν την Μεγάλη Εβδομάδα, που η Κρήτη περιμένει πως και πως τους επισκέπτες τα εξής καταπληκτικά : Πρώτον: Να βλέπουν όλοι οι Αθηναίοι κλπ «πανωελλαδίτες» πως και με το πλαφόν τα καύσιμα στην Κρήτη είναι πανάκριβα. Δεύτερον : Να είναι έτοιμοι – και με το δίκιο τους – να βάλουν λουκέτα στα βενζινάδικα , οι πρατηριούχοι της Κρήτης, μέσα στην Μεγάλη Εβδομάδα, κάτι που θα έχει επίσης δυσμενές αντίκτυπο για εκείνους που θέλουν να έρθουν για Πάσχα στο νησί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου