Αναζήτηση

Παρασκευή 5 Μαρτίου 2010

ΨΕΚΑΣΑΝ ΜΕ ΧΗΜΙΚΑ ΤΟΝ ΜΑΝΩΛΗ ΓΛΕΖΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗ «ΠΕΡΑ ΒΡΕΧΕΙ»

  • Ø Όταν πριν από έναν χρόνο, ο Γιώργος ο Παπανδρέου πήγε στο λιμάνι του Πειραιά και «δάκρυσε» από τα χημικά που είχαν ριχτεί το πρωί ,στα γνωστά επεισόδια με τους αγρότες της Κρήτης, ξεσηκώθηκε σύσσωμο το ΠΑΣΟΚ ζητώντας παραιτήσεις κλπ κλπ.
  • Ø Χθες που χωρίς λόγο και αιτία, οι δυνάμεις «προστασίας του πολίτη» ψέκασαν κατάμουτρα τον άνθρωπο – σύμβολο της αντίστασης, ο ίδιος άνθρωπος που το 2001 είχε εξαντλήσει όλα τα αποθέματα χημικών στις φυσούνες της ΕΛ.ΑΣ., ο Μιχάλης ο Χρυσοχοίδης , όχι μόνο δεν ζήτησε ένα συγνώμη αλλά είχε και το θράσος να γράψει τα εξής στην σελίδα του στο twitter (!!!) : «Το περιστατικό με το Μανώλη Γλέζο ήταν ατυχές και σε καμιά περίπτωση στοχευμένο. Ήταν μέρος προσπάθειας της Αστυνομίας να περιορίσει τα επεισόδια».
  • Ø Και μπορεί ο κ. Χρυσοχοίδης να μην έχει τσίπα, αλλά ευτυχώς έχουν οι αστυνομικοί , αντιπροσωπεία των οποίων (ΠΟΑΣΥ) επισκέφθηκε τον Μανώλη Γλέζο στο νοσοκομείο και του έδωσε την εξής επιστολή :
  • Ø «Αγαπητέ Κύριε Γλέζο, με αισθήματα έντονης ανησυχίας και αγανάκτησης πληροφορηθήκαμε ότι κατά τη διάρκεια της ειρηνικής εκδήλωσης διαμαρτυρίας των συνδικαλιστικών οργανώσεων ΓΣΕΕ - ΑΔΕΔΥ, χρησιμοποιήθηκαν και πάλι συνάδελφοι μας στον άχαρο ρόλο της καταστολής, με αποτέλεσμα να τραυματισθεί ο άνθρωπος σύμβολο των αγώνων του λαού μας, εσείς που έχετε άλλωστε συμπαρασταθεί και στηρίξει τους αγώνες μας. Δεχθείτε τις ειλικρινείς μας ευχές για ταχεία ανάρρωση. Χίλια συγγνώμη».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου