Αναζήτηση

Τετάρτη 3 Μαρτίου 2010

ΘΕΣΜΙΚΟ ΑΤΟΠΗΜΑ ΤΗΣ ΝΟΜΑΡΧΟΥ ΗΡΑΚΛΕΊΟΥ

  • Ø Υπο τον τίτλο «ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗ ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΩΝ ΥΔΑΤΙΚΩΝ ΠΟΡΩΝ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ», η Βαγγελιώ η Σχοιναράκη έστειλε ένα δελτίο Τύπου σε όλα τα ΜΜΕ (και της Αθήνας) όπου αναφέρεται σε μια συνάντηση που είχαν στελέχη της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Ηρακλείου με έναν καθηγητή του Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.
  • Ø Όπως γράφει στο δελτίο Τύπου θέμα της συνάντησης ήταν «η διαχείριση του νερού στο Νομό Ηρακλείου και την Κρήτη, η κατάσταση των αποθεμάτων υδατικών πόρων και οι επιπτώσεις της κλιματικής αλλαγής». Παράλληλα επισημαίνεται πως «συζητήθηκε η ανάγκη κατάρτισης ενός σχεδίου διαχείρισης υδατικών πόρων του Νομού Ηρακλείου και της Κρήτης γενικότερα, σε συνθήκες επικινδυνότητας».
  • Ø Βέβαια παρακάτω αναφέρεται στην ανάγκη συνεργασίας με τους άλλους Νομάρχες και τον Περιφερειάρχη, αλλά το εύλογο ερώτημα που τίθεται είναι : Με ποιο δικαίωμα η Νομάρχης Ηρακλείου εμφανίζεται πανελλαδικά ως ασχολούμενη με θέματα που αφορούν ολόκληρη την Κρήτη;
  • Ø Και σίγουρα τέτοιου είδους θεσμικά ατοπήματα , όχι μόνο δεν ενισχύουν , αλλά αντίθετα λειτουργούν αποτρεπτικά για τις όποιες φιλοδοξίες για το χρίσμα του υποψήφιου περιφερειάρχη .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου