Αναζήτηση

Τετάρτη 31 Μαρτίου 2010

ΖΗΤΟΥΝ «ΘΥΣΙΕΣ» ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΟ ΚΑΙ ΟΙ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ «ΠΕΤΟΥΝ» 250.000 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ….ΕΠΙΜΟΡΦΩΘΟΥΝ !!!

  • Ø Καμαρώστε τον. Πρώτος, πρώτος στο πρώτο θρανίο χαμογελά στον κ. καθηγητή (κλασσική εικόνα σπασίκλα). Και θα μου πείτε γιατί να μην χαμογελά. Μήπως θα πληρώσει από την τσέπη του τα ….δίδακτρα ;
  • Ø Ο λόγος φυσικά για το «φροντιστήριο» που δέχθηκαν ορισμένοι από τους υπουργούς που συμφώνησαν να καθίσουν στα θρανία που στήθηκαν στην Ιπποκράτους με καθηγητή τον κ. Ρόναλντ Χάιφετζ του Χάρβαρντ και επιθεωρητή τον Γιώργο τον Παπανδρέου . Στο σεμινάριο για τη διαχείριση κρίσεων είχαν κληθεί όλοι οι υπουργοί, αλλά οι περισσότεροι την έκαναν... κοπάνα!
  • Ø Το «παρών» έδωσαν οι κκ. Χ. Παμπούκης , Π. Γερουλάνος , Ι. Πανάρετος , Στ. Αρναουτάκης , Μιχ. Καρχιμάκης , Φ. Σαχινίδης και οι κυρίες Λούκα Κατσέλη , Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου και Τίνα Μπιρμπίλη. Επίσης, στα «θρανία» κάθισαν αρκετοί ευρωβουλευτές ( Στ. Λαμπρινίδης , Συλβάνα Ράπτη, ΑννυΠοδηματά, Γ. Σταυρακάκης , Σπ. Δανέλλης ), ορισμένοι περιφερειάρχες και ο Γραμματέας του ΠαΣοΚ κ. Σ. Ξυνίδης.
  • Ø Μέχρι εδώ όλα καλά και άγια. Είδε ο πρωθυπουργός πως οι υπουργοί του αποδείχθηκαν στουρνάρια και καθώς ο ίδιος τους επέλεξε και παρουσίασε τον περασμένο Νοέμβρη ως την δύναμη που θα αλλάξει την χώρα (χωρίς βέβαια να διευκρινίσει το ότι θα της αλλάξει τα φώτα), αποφάσισε να καλέσει έναν ειδήμονα καθηγητή για να τους δώσει τα δικά του φώτα.
  • Ø Μόνο που, σύμφωνα με το έγκυρα (φιλοκυβερνητικό) «Βήμα» η αμοιβή του κ. Ρον Χάιφετς για το «φροντιστήριο ηγεσίας» που παρέχει από χθες σε κυβερνητικά στελέχη και βουλευτές κυμαίνεται κοντά στο ευτελές ποσό των 250.000 ευρώ (συν τα έξοδα ταξιδιού, διαμονής και σίτισης). Τα σχόλια δικά σας γιατί πολύ φοβούμαι πως εάν γράψω κάτι παραπάνω θα επέμβει Εισαγγελέας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου