Αναζήτηση

Τετάρτη, 31 Μαρτίου 2010

ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΤΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ ΤΟ 2007 ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ. ΠΕΡΑΣΜΕΝΑ ΜΕΓΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΘΥΜΩΝΤΑΣ ΤΑ ΝΑ ΚΛΑΙΣ


  • Ø Ψάχνοντας στο αρχείο των φωτογραφιών μου, ανακάλυψα πως τον Φεβρουάριο του 2007 είχα φωτογραφήσει την πινακίδα με τις τιμές των καυσίμων στο ίδιο ακριβώς βενζινάδικο των Χανίων το οποίο φωτογράφησα και την προηγούμενη εβδομάδα με τις τιμές πλαφόν. Δυστυχώς , όταν έβαλα δίπλα – δίπλα τις δύο φωτογραφίες , χρειάστηκα την συμβουλή ειδικού για να ξεπεράσω την κατάθλιψη.
  • Ø Ο ειδικός λοιπόν με συμβούλεψε αντί να κάθομαι και να κοιτάω αμίλητος τους αριθμούς να πιάσω χαρτί και μολύβι και να παίξω το παιχνίδι των διαφορών. Έτσι και έκανα και ιδού τι ανακάλυψα.
  • Ø Η αμόλυβδη βενζίνη μέσα σε τρία ακριβώς χρόνια αυξήθηκε κατά 0,549 ευρώ η σε ποσοστό 56 % . Η βενζίνη super αυξήθηκε κατά 0,536 ευρώ , ποσοστό 52%. Η super αμόλυβδη αυξήθηκε επίσης κατά 0,536 ευρώ και σε ποσοστό 44%. Το πετρέλαιο κίνησης αυξήθηκε την τελευταία τριετία κατά 0,349 ευρώ ή κατά 37%.
  • Ø Δυστυχώς αυτή είναι η πραγματική αλήθεια. Οι σταδιακές αυξήσεις στις τιμές των υγρών καυσίμων που τις παρουσίαζαν και τις παρουσιάζουν σαν δήθεν ελάχιστα λεπτά, στην πραγματικότητα έφτασαν στα νούμερα που γράφω και που δεν τα επαναλαμβάνω γιατί θα με ξαναπέσω σε κατάθλιψη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου