Αναζήτηση

Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2010

Ο «ΔΙΑΛΟΓΟΣ» ΤΟΥ ΖΑΠΠΕΙΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΕ. ΜΕ ΤΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ ΤΩΝ ΧΑΝΙΩΝ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ;

  • Ø «Μας ζήτησε να τελειώσει ο εθνικός διάλογος και θα βγούμε κατευθείαν σε λύσεις και θα μας ξανακαλέσει να ξανακουβεντιάσουμε. Εμείς επειδή από την αρχή είχαμε πει ναι στους αγώνες και ναι στον διάλογο, είμαστε υποχρεωμένοι να εξαντλήσουμε τον διάλογο και μετά να είστε σίγουροι ότι αν δεν ικανοποιηθεί ο Νομός όπως πρέπει , εγώ είπα ξεκάθαρα πως θα μας βρουν μπροστά τους…»
  • Ø Τάδε έφη ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Ν.Χανίων , ο Ηλίας ο Χαλακατεβάκης, τα ξημερώματα της 21ης Ιανουαρίου μπροστά από το κτίριο των εφοριών των Χανίων άρτι αφιχθείς από την Αθήνα και μετά την σύσκεψη των φορέων του Νομού με τον υφυπουργό αγροτικής ανάπτυξης, τον Μιχάλη τον Καρχιμάκη.
  • Ø Όπως οι ίδιοι είχαν δηλώσει, παρουσία των τεσσάρων βουλευτών, εκπροσώπων της αυτοδιοίκησης και της ομοσπονδίας αγροτικών συλλόγων, ο υφυπουργός τους είπε ότι θέλει ένα δεκαήμερο για να εξετάσει τα αιτήματα και πως μετά τον «κοινωνικό διάλογο» θα δώσει απαντήσεις.
  • Ø Μέχρι τώρα όμως, δεν υπάρχει κανένα νεώτερο και όπως λέει και ένα ανέκδοτο «ούτε ένα γράμμα, ούτε ένα τηλεφώνημα». Άντε να δούμε, μέχρι πότε θα περιμένουν οι αγρότες των Χανίων να δουν τον πρόεδρο της ομοσπονδίας να «βγαίνει μπροστά τους».
  • Ø Άσε που τώρα που, όπως άκουσα, «αναβαπτίστηκε» με την επανεκλογή του στον αγροτικό σύλλογο Βουκολιών με τις ψήφους 75 από τις 95 (αν δεν κάνω λάθος) ψήφους αγροτών που συμμετείχαν στις τοπικές εκλογές, θα έχει ακόμη περισσότερη δύναμη για να «βγει μπροστά τους».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου