Αναζήτηση

Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2010

ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΓΡΑΠΤΑ ΜΕΝΟΥΝ…ΟΡΙΣΤΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ….ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ

  • Ø « Η κυβέρνηση απέτυχε παταγωδώς να διατηρήσει τα κεκτημένα. Το μέγεθος της αποτυχίας είναι πρωτοφανές. Η φορολογική καταιγίδα που πρόσφατα ανακοινώθηκε δεν επαρκεί να θεραπεύσει την αστοχία της στη διαχείριση των δημοσίων οικονομικών. Αναμένονται νέα μέτρα εντός των προσεχών μηνών. Σε άλλες χώρες σε ώρα κρίσης οι κυβερνήσεις λαμβάνουν μέτρα οικονομικής ελάφρυνσης για να τονώσουν την οικονομία και να στηρίξουν το εισόδημα των πολιτών. Η δική μας κυβέρνηση κάνει το αντίθετο! Η φορολογική αφαίμαξη την ώρα της επιβράδυνσης της οικονομίας θα οξύνει τα προβλήματα των νοικοκυριών. Η τωρινή κρίση είναι πολύπλευρη: δημοσιονομική, παραγωγική, κοινωνική. Είναι επίσης.. κρίση εμπιστοσύνης και προσδοκιών εκ μέρους των πολιτών και των παραγωγικών δυνάμεων της χώρας. Κανείς δεν ελπίζει πια σε τίποτα από την παρούσα κυβέρνηση, παρά μόνο κι άλλα δεινά. Και το καλόπιστο ερώτημα σε πολλά χείλη είναι: «υπάρχει διέξοδος»;
  • Ø Όχι αυτά δεν είναι σημερινά λόγια κανενός αρχηγού από τα κόμματα της αντιπολίτευσης. Πρόκειται για απόσπασμα από άρθρο του νυν υπουργού Οικονομικών και πρώην εκπροσώπου Τύπου του ΠΑΣΟΚ Γιώργου Παπακωνσταντίνου που είχε δημοσιευθεί στην “Ημερησία” τον Σεπτέμβριο του 2008 και αναρτήθηκε και στην επίσημη ιστοσελίδα του ΠΑΣΟΚ.
  • Ø Όχι δεν με ξαφνιάζει το ότι αυτά που έλεγε τότε ο κ.Παπακωνσταντίνου για την κυβέρνηση της ΝΔ, ταιριάζουν γάντι σε αυτά που κάνει σήμερα η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ (και ο ίδιος). Με ξαφνιάζει που δεν ντρέπονται να έχουν ακόμη την ανάρτηση αυτή στην επίσημη ιστοσελίδα του ΠΑΣΟΚ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου