Αναζήτηση

Τρίτη 5 Ιανουαρίου 2010

ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ…. «ΦΡΟΥΤΑΚΙΑ» ΕΡΧΕΤΑΙ ΦΠΑ ΣΤΑ… «ΦΑΚΕΛΑΚΙΑ»

  • Ø Ο πνιγμένος από τα μαλλιά του πιάνεται λέει η παροιμία του σοφού λαού και φαίνεται πως την εφαρμόζει το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης και μάλιστα στο ακέραιο.
  • Ø Έτσι στα διάφορα φοροεισπρακτικά μέτρα που διαρρέουν δεξιά και αριστερά οι «κύκλοι» του α ή του β υπουργείου και τα «παπαγαλίζουν» τα γνωστά «παπαγαλάκια», συμπεριλαμβάνεται και η επιστροφή των ηλεκτρονικών τυχερών παιχνιδιών. Ναι , πρόκειται για τα γνωστά «φρουτάκια» τα οποία καταργήθηκαν για την προστασία των πολιτών από τον τζόγο, και εξ αιτίας της απαγόρευσής τους, όχι μόνο η χώρα μας «έφαγε» πρόστιμο από την Ευρωπαική Ένωση, αλλά επιπλέον το κράτος έχασε αρκετά εκατομμύρια ευρώ από τον σχετικό φόρο.
  • Ø Τώρα η σοσιαληστρική κυβέρνηση φαίνεται πως σκεπτόμενη ρεαλιστικότερα, διαρρέει πως θα τα νομιμοποιήσει και πάλι για να δει εάν υπάρχουν αντιδράσεις.
  • Ø Ε, νομίζω πως μετά τα «φρουτάκια» δεν απομένει τίποτε άλλο από το να φορολογήσουν και τα επίσης γνωστά και μη εξαιρετέα «φακελάκια» και τις «μίζες» και μάλιστα σε όλους τους τομείς των σχετικών οικονομικών (πάρε δώσε) δραστηριοτήτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου