Αναζήτηση

Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2010

ΟΙ «ΠΡΑΣΙΝΕΣ» ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΕΣ ΑΓΡΟΤΩΝ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΕΠΕΣΤΡΕΨΑΝ ΣΤΟ ΜΗΔΕΝ

  • Ø Μετά από διάφορες τραγελαφικές καταστάσεις , το έφεραν από εδώ, το πήγαν από εκεί και τελικά οι «πράσινοι» αγροτοσυνδικαλιστές στην Κρήτη κατάφεραν να στείλουν τους αγρότες στα καφενεία ή στις πολυθρόνες των σπιτιών τους.
  • Ø Τελικά, αποδείχθηκε πως οι Ομοσπονδίες Αγροτικών Συλλόγων Ρεθύμνου και Λασιθίου που δεν συμμετείχαν στον «εσωτερικό διαγωνισμό επαναστατικότητας» ήταν πολύ πιο τίμιες σε ότι αφορά στους αγρότες μέλη τους σε σχέση με τις Ομοσπονδίες Χανίων και Ηρακλείου.
  • Ø Και σε ότι αφορά στον Ζαχαρία τον Σπυριδάκη (της ΟΑΣΝΗ) ο οποίος έβγαλε σπυριά όταν έμαθε για το ραντεβού των «συναδέλφων» του με τον Μιχάλη τον Καρχιμάκη, τι να πεις και τι να αφήσεις. Ο άνθρωπος είχε δώσει δείγματα γραφής από πέρυσι, αλλά φέτος προχώρησε ακόμη περισσότερο όταν πούλησε ωμά τους άλλους προέδρους και – χωρίς ούτε καν να τους πάρει ένα τηλέφωνο – αποφάσισε να κάνει μόνος του κινητοποίηση. Μια κινητοποίηση βέβαια στην οποία ήταν στην κυριολεξία μόνος του, αφού φαίνεται πως και οι Ηρακλειώτες δεν αντέχουν άλλο τα καμώματά του.
  • Ø Όμως στεναχωριέμαι για τον δικό μας τον Ηλία τον Χαλακατεβάκη, ο οποίος αν και έχει καλές προθέσεις ,μάλλον πρέπει να επιλέξει μεταξύ του κόμματος – κυβέρνηση και των αγροτών. Γιατί Ηλία πολύ φοβάμαι πως δεν υπάρχει άλλος δρόμος εάν θέλεις να είσαι ειλικρινής και με τον εαυτό σου αλλά και με αυτούς που θέλεις να εκπροσωπείς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου