Αναζήτηση

Τετάρτη, 13 Ιανουαρίου 2010

ΠΑΙΔΙΑ….ΦΕΤΟΣ ΠΑΜΕ …ΗΡΑΚΛΕΙΟ ;

  • Ø Μπορεί κατά καιρούς να έχω «σούρει» τα χίλια μύρια όσα για την Βαγγελιώ την Σχοιναράκη, (ειδικά για την στάση της σε θέματα όπως π.χ. το εφετείο, τα ΚΤΕΛ κλπ), αλλά δεν μπορώ παρά να της βγάλω το καπέλο σε πρωτοβουλίες όπως αυτή η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη και με στόχο την προσέλκυση εσωτερικού και ειδικά μαθητικού τουρισμού.
  • Ø Στην φωτό βλέπετε την ρεκλάμα, που απευθύνεται ευθέως στους μαθητές, ενώ αυτές τις ημέρες η Νομάρχης Ηρακλείου μαζί με κλιμάκιο της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης περιοδεύει (στην κυριολεξία) σχεδόν σε ολόκληρη την Βόρεια Ελλάδα.
  • Ø Ξάνθη, Θράκη, Ροδόπη, Έβρος, είναι οι άμεσοι σταθμοί της περιοδείας της Βαγγελιώς της Σχοιναράκη και του κλιμακίου των Ηρακλειωτών, οι οποίοι – με την βοήθεια φοιτητικών συλλόγων Κρητών – θα επισκεφθούν λύκεια στις πρωτεύουσες των Νομών και θα πραγματοποιήσουν εκδηλώσεις για την παρουσίαση του Νομού Ηρακλείου στους κατοίκους των πόλεων με θέμα «Νομός Ηρακλείου: Ο απόλυτος προορισμός».
  • Ø Νομίζω πως μετά από αυτά, τα όποια σχόλια για τους «Καστρινούς» ή για τις τουριστικές διεθνείς εκθέσεις που έκοψε ο ΕΟΤ…περιττεύουν. Απλά πρέπει να ομολογήσω πως τους…ζηλεύω.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου