Αναζήτηση

Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2010

ΟΙ …ΠΙΤΕΣ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΚΑΙ ….ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΧΑΝΙΩΝ

  • Ø Πάντως εκείνοι που χάρηκαν με την καρδιά τους για την πίτα της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης ήταν οι δύο παρευρισκόμενοι βουλευτές. Βλέπετε αυτοί είναι σίγουροι πως και το 2011 θα πάρουν κομμάτι από την πίτα που μπορεί να μην γράφει «Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Χανίων» , αλλά θα γράφει « Περιφερειακό Διαμέρισμα Χανίων».
  • Ø Όμως φαντάζομαι πως είναι χαρούμενοι και για το ότι οι δραστικές αλλαγές στον εκλογικό Νόμο που σχεδιάζει η κυβέρνηση (μονοεδρικές, λίστες κλπ) θα αργήσουν να εφαρμοστούν, οπότε έχουν και άλλες πίτες να φάνε.
  • Ø Από την άλλη νομίζω πως δεν είναι τυχαίο το ότι ο δήμαρχος Χανίων στάθηκε στην ίδια πλευρά με τους βουλευτές κατά την εκδήλωση στην Νομαρχία. Λίγες ώρες πριν είχε ανακοινώσει πως θα είναι υποψήφιος δήμαρχος και στον νέο δήμο – γίγα των Χανίων. Εάν εκλεγεί δήμαρχος ενός δήμου περίπου 90.000 κατοίκων – ο οποίος πιθανότατα με τον νέο Νόμο θα εκλέγει και έναν βουλευτή ως μονοεδρική – τότε σίγουρα ο Κυριάκος ο Βιρβιδάκης δεν θα έχει λόγο να ζηλέψει σε τίποτα την …βουλευτική έδρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου