Αναζήτηση

Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2009

ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ Ο «ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ» ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΡΟΥΝΤΖΟΣ

  • Ø «Ένας φίλος ήρθε απόψε από τα παλιά» λέει το τραγούδι και ταιριάζει στο come back του Θανάση του Καρούντζου, ο οποίος κλήθηκε και πάλι από το ΠΑΣΟΚ , να αφήσει κατά μέρος τα διάφορα αντιγριπικά και αντιβιοτικά του φαρμακείου του και να φύγει και πάλι από το Περιστέρι της Αθήνας για να εγκατασταθεί στο Ηράκλειο.
  • Ø Βέβαια, για όσους ασχολούντο με τα κοινά (ή και δημοσιογραφικά) στην τετραετία 2000-2004, θα θυμούνται πως ο Θανάσης ο Καρούντζος ήταν Γενικός Γραμματέας της Κρήτης (και όχι του Ηρακλείου) και για τον λόγο αυτό μάλιστα φεύγοντας το 2004 του είχε απονεμηθεί το επώνυμο «Καρουντζάκης». ‘Έτσι σε γενικές γραμμές οι εντυπώσεις που είχε αφήσει κατά την συγκεκριμένη χρονική περίοδο ήταν θετικές τουλάχιστον για τον συγκρητισμό που είχε δείξει, και τον οποίο ομολογουμένως συνέχισε και ο Σεραφείμ ο Τσόκας.
  • Ø Για όσους απορούν για το «συνάδελφος» που έβαλα στον τίτλο , απλά να σας ενημερώσω ότι ο 53χρονος πατέρας δύο παιδιών Θανάσης Καρούντζος μπορεί να ασκεί το επάγγελμα του φαρμακοποιού , το οποίο άλλωστε σπούδασε την Ιταλία, αλλά είναι και πτυχιούχος Δημοσιογραφίας της Ανωτέρας Σχολής Urbino επίσης στην Ιταλία.
  • Ø Φυσικά και είναι μέλος του ΠΑΣΟΚ από το 1975 αλλά έχει τεράστια εμπειρία στην αυτοδιοίκηση στην οποία υπηρέτησε επί 18 χρόνια, καθώς έχει διατελέσει δημοτικός σύμβουλος (και αντιδήμαρχος) Περιστερίου από το 1986 έως το 1994. Πρόεδρος του Ενιαίου συνδέσμου δήμων και κοινοτήτων Αττικής από το 1995 έως το 1999, Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου 1999 – 2000 και Περιφερειάρχης Κρήτης 2000-2004.
  • Ø Να του ευχηθούμε να είναι και πάλι «σιδεροκέφαλος» και να πιάσει αμέσως «δουλειά» κάτι που άλλωστε αναμένεται να γίνει άμεσα, καθώς οι πληροφορίες λένε ότι την Παρασκευή το αργότερο Σαββατοκύριακο θα έρθει στο Ηράκλειο. Και αυτό γιατί δεν υπάρχει πια ούτε λεπτό για χάσιμο. Το ΕΣΠΑ και όλα τα περιφερειακά προγράμματα έχουν παγώσει , ο χρόνος κυλά και πολλά χρήματα απολύτως αναγκαία για την Κρήτη κινδυνεύουν να χαθούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου