Αναζήτηση

Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2009

ΕΚΛΟΓΗ ΑΡΧΗΓΟΥ ΝΔ : ΤΑ ΜΜΕ «ΕΠΙΛΕΓΟΥΝ» ΤΟΝ…ΠΡΟΕΔΡΟ !!!

  • Ø Αυτό που συμβαίνει το τελευταίο χρονικό διάστημα με την παρέμβαση των μεγάλων συγκροτημάτων των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης της Αθήνας στην ανάδειξη του νέου προέδρου της ΝΔ, δεν το έχω ξαναδεί.
  • Ø Το έχω επισημάνει και άλλες φορές, πως οι «συγκροτηματάρχες» (και ειδικά εκείνοι που στήριξαν προεκλογικά το ΠΑΣΟΚ) για τους δικούς τους λόγους και συμφέροντα, στηρίζουν για την προεδρία της ΝΔ, τον Αντώνη τον Σαμαρά.
  • Ø Όπως επίσης είναι γνωστό ότι οι σχετικές δημοσκοπήσεις βγαίνουν στον αέρα περισσότερο για τις εντυπώσεις παρά για την ουσία, καθώς δεν μπορεί να υπάρξει έγκυρη δημοσκόπηση όταν δεν ξέρεις ποιο είναι το εκλογικό σώμα, δηλαδή ποιοι είναι οι ψηφοφόροι.
  • Ø Όπως επίσης είδαμε δημοσκοπήσεις που ήταν υπέρ του Αντώνη του Σαμαρά να γνωρίζουν τεράστια δημοσιότητα και δημοσκοπήσεις που ήταν υπέρ της Ντόρας της Μπακογιάννη, να θάβονται.
  • Ø Όμως από αυτό το σημείο, μέχρι το σημείο της παραποίησης της ουσίας μιας δημοσκόπησης , υπάρχει μια διαφορά που φτάνει στο σημείο του σκανδάλου.
  • Ø Ο λόγος για την τελευταία δημοσκόπηση της Metron Analysis η οποία λέει το εξής απλό. Στο σύνολο των ψηφοφόρων προηγείται ο Αντώνης ο Σαμαράς, έστω και με μικρότερη διαφορά από προηγούμενες, αλλά στους ψηφοφόρους που δηλώνουν πως σίγουρα θα πάνε να ψηφίσουν στις 29 Νοεμβρίου προηγείται η Ντόρα η Μπακογιάννη.
  • Ø Προφανώς και είδατε ότι τα «συγκροτήματα» διάβασαν αυτή την δημοσκόπηση ως «σταθερό προβάδισμα του Σαμαρά», προβάλλοντας μόνο τις απαντήσεις του συνόλου των ψηφοφόρων .
  • Ø Και ρωτώ. Ποια σημασία έχει η δική μου άποψη ή η προτίμηση του οποιουδήποτε δεν θα πάει να ψηφίσει στις εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ; Ας πούμε ότι εγώ προτιμώ τον «Πανίκα» της Θεσσαλονίκης. Από την στιγμή που εγώ δεν θα πάω να ψηφίσω, έχει καμιά σημασία το ποιόν προτιμώ για αρχηγό της ΝΔ;
  • Ø Γιατί προσπαθούν να κρύψουν το ότι εκείνοι που δηλώνουν πως σίγουρα θα πάνε να ψηφίσουν, δηλαδή εκείνοι που έχουν και τον τελευταίο λόγο, επιλέγουν την Ντόρα την Μπακογιάννη;
  • Ø Την απάντηση θα την δώσετε εσείς. Μόνο που πρέπει να επισημάνω ότι τις τελευταίες ημέρες, ορισμένα ΜΜΕ της Αθήνας, βάζουν λίγο νερό στο κρασί της σκανδαλώδους στήριξης στον ένα υποψήφιο, κάτι που μάλλον λέει πολλά….

1 σχόλιο:

  1. Μεγαλε δεν ξερεις τι λες ή κανεις πως δεν καταλαβαινεις. Τό μονο το οποιο πρόβαλαν και έδωσαν ιδιαίτερη έμφαση τα ΜΜΕ (MEGA, ALTER, ALPHA, EXTRA 3), ηταν αυτό το 0,8% προβάδισμα της Μπακογιάννη εναντι του Σαμαρά. Το δείγμα ομως οτι ηταν 150 ατομα το έκαναν γαργαρα (τοσο αξιόπιστο δείγμα ηταν). Το ίδιο έκαναν και με την παρασταση νίκης που ο Σαμαράς είναι μπροστά κατα 20ποσοστιαίες μονάδες! Δες και μια αλλη δημοσκόπηση της ALCO που βγήκε στον αέρα το βραδυ της προηγούμενης μέρας και την πρόβαλε συνοπτικα ο ΑΝΤ1. Αυτήν που ετρεξε να προλάβει η Θεοδώρα με τoν "φιλo" Φαναρά της Metron Analysis. Και μην ζορίζεσαι πολύ. Θα σου περάσει. http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=3512&catid=9

    ΑπάντησηΔιαγραφή