Αναζήτηση

Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2009

ΓΑΛΑ : ΠΑΛΙΝΩΔΙΕΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΕΚΛΟΓΙΚΕΣ

  • Ø Στις 23 του περασμένου Σεπτεμβρίου ο τότε υφυπουργός Ανάπτυξης Γιώργος Βλάχος είχε ανακοινώσει την παράταση για δύο μήνες της υποχρέωσης όλων των γαλακτοβιομηχανιών να αναγράφουν στην συσκευασία την προέλευση του γάλακτος που χρησιμοποιούν.
  • Ø Τότε ποιος είχε δει τον Θεό και δεν τον είχε φοβηθεί. Και τι δεν του είχαν σούρει του ανθρώπου αλλά και της τότε κυβέρνησης συνολικά για την εξυπηρέτηση των συμφερόντων των βιομηχάνων και άλλα πολλά. Το αποτέλεσμα ήταν να αποσυρθεί η απόφαση της παράτασης.
  • Ø Χθες η υπουργός Οικονομίας της νέας «σοσιαλιστικής» κυβέρνησης ανακοίνωσε πως δίνει δίμηνη παράταση για την εφαρμογή του μέτρου από τις βιομηχανίες που απλά προστατεύει τους ντόπιους γαλακτοπαραγωγούς.
  • Ø Και μετά κάποιοι «συνδικαλιστές» τολμούν να λένε πως κάνω «φτηνή» αντιπολίτευση. Δεν κοιτούν καλύτερα τα χάλια τους και να ψάξουν άλλου είδους δικαιολογίες ή – επιμένω – να παραιτηθούν από θεσμικές θέσεις που δεν ταιριάζουν με πολιτική συμπολίτευσης, αλλά με πολιτική αγωνιστικής διεκδίκησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου