Αναζήτηση

Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2009

ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ…ΔΕΝ ΠΕΡΙΣΣΕΨΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ !!!

  • Ø Έμελλε να το δούμε και αυτό. Για πρώτη φορά εδώ και 20-30 χρόνια στις εκδηλώσεις για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου δεν μας έκανε την τιμή να παρευρεθεί κάποιος εκπρόσωπος της κυβέρνησης και τον ρόλο αυτόν τον ανέλαβε ο Νομάρχης Χανίων, ως ο ανώτερος στην τοπική δημόσια διοίκηση.
  • Ø Όχι ότι ήταν «λίγος» ο Γρηγόρης ο Αρχοντάκης. Ίσα, ίσα το ακριβώς αντίθετο ίσχυσε. Όμως το ότι ΜΟΝΟ στα Χανιά από ολόκληρη την Κρήτη δεν παρευρέθει κυβερνητικός εκπρόσωπος ήταν ενδεικτικό του που μας έχουν…γραμμένους.
  • Ø Και μπορώ να πω ότι ήταν ατυχής η δήλωση βουλευτή που επικαλέστηκε τον μικρό αριθμό των υπουργών και υφυπουργών. Και λέω πως ήταν λίαν επιεικώς ατυχής καθώς : Στο Ρέθυμνο την κυβέρνηση εκπροσώπησε η υφυπουργός Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων, Εύη Χριστοφιλοπούλου. Στο Ηράκλειο την κυβέρνηση εκπροσώπησε ο υφυπουργός οικονομικών Σταύρος Αρναουτάκης. Στο Λασίθι την κυβέρνηση εκπροσώπησε ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Μιχάλης Καρχιμάκης.
  • Ø Και καλά, οι Αρναουτάκης και Καρχιμάκης ήταν στα «σπίτια» τους. Αλλά ακόμη και στο Ρέθυμνο που εκλέγει έναν βουλευτή το ΠΑΣΟΚ πήγε υφυπουργός και στα Χανιά με τους τρεις βουλευτές και με πολύ πιο έντονη στρατιωτική παρουσία, δεν περίσσεψε κανείς ;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου