Αναζήτηση

Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2009

ΤΟΥΣ ΕΙΠΑΝ ΠΩΣ ΕΦΥΓΕ Η «ΔΕΞΙΑ» ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΞΕΘΑΡΡΕΨΑΝ. ΑΛΛΑ ΓΕΥΤΗΚΑΝ ΤΑ ΔΑΚΡΥΓΟΝΑ ΤΗΣ «ΑΛΛΑΓΗΣ»

  • Ø Ο λόγος βέβαια για τους εργαζομένους στην ναυπηγοεπισκευαστική ζώνη του Περάματος που πήγαν στο «σοσιαλιστικό» Υπουργείο Εργασίας για να ζητήσουν την εξόφληση των «επιταγών» που είχαν μοιραστεί προεκλογικά.
  • Ø Ο υπουργός, Ανδρέας Λοβέρδος, συναντήθηκε μαζί τους στην …πόρτα της εισόδου και αφού άκουσε τα αιτήματά τους , ζήτησε – λέει – περιθώριο για να συζητήσει το θέμα με τους συναρμόδιους υπουργούς !!! (Μα καλά, προεκλογικά , όταν κατακεραύνωναν την αναλγησία της «δεξιάς» και «έκοβαν» τις επιταγές δεν το είχαν συζητήσει το θέμα ;)
  • Ø Πάντως οι εργαζόμενοι μάλλον «μυρίστηκαν» το δούλεμα και όταν αντέδρασαν με αγανάκτηση δέχθηκαν την επίθεση των «σοσιαλιστικών» δυνάμεων «προστασίας του πολίτη».
  • Ø Έτσι οι εργαζόμενοι της ναυπηγοεπισκευαστικής ζώνης «γεύτηκαν» έξω μάλιστα από το «σοσιαλιστικό» πλέον, Υπουργείο και τα πρώτα δακρυγόνα της «αλλαγής».
  • Ø Και λέω , τα πρώτα δακρυγόνα, γιατί μπορεί κάποιοι να έχουν ξεχάσει πως όταν, επί κυβερνήσεων Σημίτη το 1998 και 1999, ο σημερινός πρόεδρος της Βουλής Φίλιππος Πετσάλνικος αλλά και ο σημερινός υπουργός «προστασίας του πολίτη» ήταν ήταν υπουργοί δημόσιας τάξης, αγοράστηκαν και χρησιμοποιήθηκαν για πρώτη φορά οι «φυσούνες» εκτόξευσης δακρυγόνων.
  • Ø Ναι φίλοι αγρότες. Οι «φυσούνες» με τις οποίες σας είχαν ψεκάσει (λες και ήσασταν δάκοι) επί της κακιάς κυβέρνησης της ΝΔ, είχαν αγοραστεί και πρωτοχρησιμοποιηθεί επί των καλών κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ.
  • Ø Και όπως όλα δείχνουν θα συνεχίσουν να χρησιμοποιούνται καθώς οι κυβερνήσεις μπορεί να αλλάζουν αλλά οι αστυνομικές δυνάμεις χρησιμοποιούνται από όλους το ίδιο. Μάλιστα , όπως δήλωσε στους δημοσιογράφους και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ο κ.Πεταλωτής «Θέλουμε να υπάρχει κλίμα ειρήνης, ηρεμίας, διαλόγου και διαπραγμάτευσης ανάμεσα στις ηγεσίες των υπουργείων και τους εργαζόμενους. Από εκεί και πέρα, δεν μπορούμε να κάνουμε ανεκτές τις καταστάσεις ανομίας….ο ρόλος της Αστυνομίας, με πολλή μετριοπάθεια, θα πρέπει να είναι η διασφάλιση της νομιμότητας».
  • Ø Α, για να μην το ξεχάσω. Ξέρετε γιατί υπήρξε η σύγκρουση των εργαζομένων με την αστυνομία; Γιατί, επειδή δεν ικανοποιήθηκαν από τις απαντήσεις του κ.Λοβέρδου προσπάθησαν να παρεμποδίσουν την αναχώρησή του από το υπουργείο;
  • Ø Και ξέρετε που πήγαινε ο υπουργός εργασίας ; Στην συνάντηση που είχε με την ηγεσία της ΓΣΕΕ. Μάλιστα. Την ώρα που η «αγωνιστική» συνδικαλιστική «ηγεσία» των εργαζομένων συζητούσε με τον υπουργό εργασίας, οι εργαζόμενοι συγκρούοντο με την αστυνομία έξω από το υπουργείο εργασίας. Αυτές και αν είναι αλλαγές…..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου