Αναζήτηση

Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2009

«ΑΝΑΒΟΥΝ ΦΩΤΙΕΣ» ΜΕ ΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

  • Ø Πολύ φοβούμαι ότι οι αψυχολόγητες, απρογραμμάτιστες και τελείως πρόχειρες παρεμβάσεις, της κυβέρνησης στα θέματα που αφορούν στην αυτοδιοίκηση, σύντομα θα ανάψουν φωτιές που είναι πολύ πιθανόν να πάρουν ανεξέλεγκτες διαστάσεις.
  • Ø Βλέπετε η κυβέρνηση που διαλαλούσε σε όλους τους τόνους ότι σέβεται και προστατεύει τον θεσμό της αυτοδιοίκησης , μάλλον και εδώ άλλα λέει και άλλα πράττει, αρχής γινομένης από το θέμα των απασχολούμενων με προγράμματα Stage όπου η κυβέρνηση δεν περιορίστηκε στα του δημοσίου αλλά αποφάσισε και διέταξε και για την αυτοδιοίκηση.
  • Ø Το μήνυμα από τον πρόεδρο της ΚΕΔΚΕ ήταν σαφές : «Αν εφαρμοστούν οι εξαγγελίες της κυβέρνησης για τις αλλαγές των εργασιακών σχέσεων,το σύνολο των δήμων θα βάλει λουκέτο». Επίσης, ο κ. Κακλαμάνης χαρακτηρίζει «άκομψο» να εξαγγέλλονται αλλαγές στις εργασιακές σχέσεις των εργαζομένων στους δήμους χωρίς συνεννόηση με την ΚΕΔΚΕ, τη στιγμή που δεν έχει καταβληθεί το 12μόριο των ΚΑΠ, ώστε να πληρωθούν οι μισθοί και οι υπερωρίες των εργαζομένων στους δήμους και τις κοινότητες.
  • Ø Όμως και ο πρόεδρος της ΕΝΑΕ αναφερόμενος στα μέτρα για τα κρατικά αυτοκίνητα είπε, ούτε λίγο ούτε πολύ, πως στην Αθήνα μπορεί να είναι πολυτέλεια τα οχήματα άνω των 1400 κυβικών, όμως στους Νομούς και γενικότερα στην περιφέρεια της χώρας και ειδικά στα ορεινά, είναι άχρηστα και τα υβριδικά οχήματα των 1400 κυβικών.
  • Ø Όλα αυτά συν τις οικονομικές εκκρεμότητες, συν την διοικητική μεταρρύθμιση μάλλον μυρίζουν μπαρούτι.

1 σχόλιο:

  1. ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ.
    ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ Ο ΚΑΚΛΑΜΑΝΗΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΔΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή