Αναζήτηση

Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2009

ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΙ ΝΔ – ΠΑΣΟΚ : ΟΥΔΕΙΣ ΠΙΟ ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ ΤΟΥ ΕΥΕΓΕΡΤΗΘΕΝΤΟΣ

  • Ø Παρακολουθώντας τις «καταγγελίες» του ΠΑΣΟΚ για προεκλογικές προσλήψεις μέσω του προγράμματος Stage, δεν μπόρεσα να μην θυμηθώ, το « Ουαί υμίν Γραμματείς και Φαρισαίοι Υποκριταί » και τους χιλιάδες συμβασιούχους που «κληρονόμησε» η κυβέρνηση της ΝΔ και τους οποίους σκανδαλωδώς μονιμοποίησε.
  • Ø Και λέω σκανδαλωδώς, καθώς επρόκειτο για εργαζόμενους σε ομηρία τους οποίους προσελάμβαναν με δίμηνες συμβάσεις οι απανταχού Πασόκοι (από τους δήμους μέχρι τις υπηρεσίες του ευρύτερου δημόσιου τομέα) χωρίς την παραμικρή διαφάνεια.
  • Ø Δηλαδή επρόκειτο για καθαρά ρουσφετολογικές προσλήψεις ανθρώπων τους οποίους το ΠΑΣΟΚ κρατούσε επί χρόνια σε ομηρία και ήρθε η ΝΔ για να τους κάνει μόνιμους, με αποτέλεσμα να καλυφθούν οι όποιες κενές θέσεις από εκείνους που είχε διορίσει ρουσφετολογικά το ΠΑΣΟΚ και να μην μπορούν να προσληφθούν άλλοι με διαγωνισμό, μέσω ΑΣΕΠ.
  • Ø Λοιπόν, εάν ρωτήσετε αυτούς τους ανθρώπους τι θα ψηφίσουν ή ποια είναι η γνώμη τους για την κυβέρνηση , τότε θα καταλάβετε πως είναι απόλυτα αληθινό το «ουδείς πιο αχάριστος του ευεγερτηθέντος».

2 σχόλια:

  1. Ένας από αυτούς και εγώ ΥΠΠΟ Η αλήθεια είναι ότι ο νόμος Παυλόπουλου μονιμοποίησε μόνο τα καλά παιδιά της προ-προηγούμενης κυβέρνησης. Αυτά που οι ΠΡΑΣΙΝΟΙ διευθυντάδες παραβίασαν τις συμβάσεις τους, και οι Πράσινοι διευθυντάδες δεν παραβίαζαν όποιων όποιων τις συμβάσεις καλά να πάθει λοιπόν και ας πρόσεχε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιάννη εαν μπορείς διευκρίνησε για πια προ-προηγουμενη κυβέρνηση κάνεις λόγο. Γιατί απο το 1993 - 2003 ήταν κυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ και τουλάχιστον στα Χανιά γνωρίζω πως σε δήμο και σε κρατικό ΜΜΕ μονιμοποιήθηκαν όλοι εκείνοι που είχαν μπεί με συμβάσεις επι κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή