Αναζήτηση

Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2009

Η «ΠΡΑΣΙΝΗ» ΑΓΡΟΤΙΑ ΚΑΙ ΤΑ «ΠΡΑΣΙΝΑ» ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΣΦΑΚΙΩΝ ΤΩΝ ΧΑΝΙΩΝ

  • Ø ‘Ένας αγρότης που κατέβηκε από το χωριό του στα Χανιά γιατί είχε μια δουλειά στην διεύθυνση αγροτικής ανάπτυξης έκπληκτος έμαθε πως οι υπάλληλοι ( ή κάποιοι υπάλληλοι) δεν πήγαν στην εργασία τους, αλλά σε διαδήλωση στην Νομαρχία.
  • Ø Θεωρώντας ο άνθρωπος πως οι υπάλληλοι διαμαρτύροντο για τις απαράδεκτες συνθήκες που βιώνουν μαζί με τους αγρότες στο κτίριο επί της οδού Σφακίων πήγε στην Νομαρχία να τους συμπαρασταθεί. Όταν όμως έφθασε εκεί έμεινε άναυδος μόλις έμαθε πως κάποιοι άφησαν τα γραφεία και την δουλειά τους για να διαμαρτυρηθούν, επειδή η υπηρεσία αυτή που αφορά στον αγρότη και μόνο στον αγρότη, μεταφέρεται εκτός του κέντρου της πόλης και μάλιστα σε νέα γραφεία στην Αγυιά, όπου ήδη λειτουργεί άψογα ο ΟΑΔΥΚ.
  • Ø Και επειδή αυτή η ιστορία πρέπει να πάρει κάποια στιγμή ένα τέλος και επειδή δεν θέλω να πάρω στο λαιμό μου όλους τους υπαλλήλους της διεύθυνσης αγροτικής ανάπτυξης, αναρωτιέμαι : Με ποιο θράσος τα κομματικά στελέχη που εμφανίζονται μπροστάρηδες σε αυτές τις διαμαρτυρίες μιλούν για δημοκρατίες, θεσμούς και τα γνωστά «πράσινα άλογα» , όταν προκαλούν ξεσηκωμό εναντίον της απόφασης του Νομαρχιακού Συμβουλίου Χανίων ;
  • Ø Και μπορεί κάποιοι να ανησυχούν πως δεν θα μπορούν εύκολα να δίνουν το παρόν – εν ώρα εργασίας – σε συνεντεύξεις και άλλες δραστηριότητες εντός του κέντρου της πόλης. Όμως δεν θέλω να πιστέψω ότι οι προσωπικές δραστηριότητες ορισμένων μπορεί να αφορούν στο σύνολο των υπαλλήλων της διεύθυνσης Αγροτικής ανάπτυξης. Σε ότι αφορά στα ανεκδιήγητα για μετεγκατάσταση σε άλλους φορείς οι οποίοι είτε δεν υπάγονται στην Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση (όπως τα κτίρια του Ινστιτούτου Υποτροπικών και Ελιάς) , είτε πρόκειται για διακρατικούς οργανισμούς, (όπως το ΜΑΙΧ), θεωρώ πως δεν χρειάζεται κανένα σχόλιο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου