Αναζήτηση

Πέμπτη 16 Ιουλίου 2009

ΕΔΩ ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ «ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ»

  • Ø Διάβαζα την είδηση πως συνεδρίασε στα Χανιά η διοικούσα επιτροπή του παραρτήματος Κρήτης του γεωτεχνικού επιμελητηρίου και χρειάστηκε να την ξαναδιαβάσω μερικές φορές για να συνειδητοποιήσω το τι έγραφε.
  • Ø Σε μιαν περίοδο που οι αγρότες στην κυριολεξία καίγονται για πολλά θέματα. Από την τιμή και την προώθηση του ελαιολάδου, μέχρι την αγροτική πολιτική , την κτηνοτροφία , τα εσπεριδοειδή και άλλα πολλά. Τα μέλη της διοίκησης του γεωτεχνικού επιμελητηρίου (γεωπόνοι κλπ) μαζεύτηκαν λέει στα Χανιά για να συζητήσουν - βέβαια ολίγη από ΚΑΠ και ΠΟΠ - αλλά και για την αξιοποίηση του Ελαφονησίου, το Σχέδιο Χωρικής και Οικιστικής Ανάπτυξης Ινναχωρίου και την αξιοποίηση του στρατοπέδου…Μαρκοπούλου !!!
  • Ø Και σκέφτηκα. Λες να του έρθει τώρα η όρεξη και του Αντώνη του Πιταριδάκη από το τμήμα Δυτ.Κρήτης του τεχνικού επιμελητηρίου και να ρίξει μια συνεδρίαση για την…αναδιάρθρωση των εσπεριδοειδών, την προώθηση του βιολογικού ελαιολάδου και τις τιμές των λιπασμάτων ;
  • Ø Τελικά και σε ότι αφορά στο παράρτημα Κρήτης του ΓΕΩΤΕΕ έχω την εντύπωση πως κάποιοι έχουν χάσει τελείως την μπάλα και έχουν ξεχάσει πως στην συγκεκριμένη θέση βρίσκονται πάνω από όλα ως επιστημονικοί σύμβουλοι του τομέα τους και όχι ως εκπρόσωποι του όποιου κόμματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου