Αναζήτηση

Παρασκευή 29 Μαΐου 2009

DEBATE : ΤΙΤΛΟΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΙΣ

  • Ø      Το προχθεσινό διακαναλικό, τηλεοπτικό show , με τους πολιτικούς αρχηγούς έκλεψε, όπως ήταν λογικό την παράσταση στην εφήμερη επικαιρότητα. Περνώντας από περίπτερο των Χανίων είδα με μια ματιά τέσσερεις διαφορετικούς τίτλους – απόψεις για τις εντυπώσεις που ,υποτίθεται, πως άφησε το ντεπατέ (Γαλλιστί σε ελεύθερη μετάφραση το debate).
  • Ø      «Παράσταση για 5 ρόλους» έγραψε ο Ελεύθερος Τύπος. «Κυρίαρχος ο Καραμανλής» ήταν ο τίτλος της Απογευματινής. «Καληνύχτα σας αλλα όχι και του χρόνου» σχολίασε η Ελευθεροτυπία. «Μια απολογία και τέσσερεις μονόλογοι» ήταν η διαπίστωση των Νέων.
  • Ø      Για την ιστορία να συμπληρώσω ότι την διακαναλική αυτή συνέντευξη των πολιτικών αρχηγών την είδαν μόλις ένας στους τέσσερεις τηλεθεατές. Επίσης σύμφωνα με μέτρηση της Kapa Recearch αμέσως μετά την λήξη της εκπομπής και σε ερώτηση για το ποιος είχε την καλύτερη πολιτική παρουσία, οι απαντήσεις ήταν :
  • Ø      Κώστας Καραμανλής 36,4%. Γιώργος Παπανδρέου 27,7%. Ο Κανένας 11,2%. Γιώργος Καρατζαφέρης 7,7%. Αλέκα Παπαρήγα 7,1%. Αλέκος Αλαβάνος 6,6%.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου