Αναζήτηση

Τρίτη 19 Μαΐου 2009

ΠΑΡΑΕΜΠΟΡΙΟ ΚΑΙ ….ΠΑΡΑΛΙΕΣ

  • Ø      Σκηνές απείρου κάλλους , μου λένε , πως διαδραματίζονται στις παραλίες του Πλατανιά, πριν καν κατακλυσθούν από τους λουόμενους. Πάσης φύσεως και πάσης προελεύσεως πλανόδιοι, μικροπωλητές, μασέζ κλπ κλπ , πλακώνονται στο ξύλο, σε μιαν προσπάθεια να κατοχυρώσουν την «εκμετάλλευση» συγκεκριμένων τμημάτων των παραλιών.
  • Ø      Δηλαδή, οι καταγγελίες κάνουν λόγο για ουσιαστική προσπάθεια μαφιοποίησης των παραλιών με τους – ευτυχώς – προς το παρόν λίγους επισκέπτες να βλέπουν τα διαδραματιζόμενα και να αναρωτιούνται για τον λόγο που πληρώνουν σε…Ευρώ.
  • Ø      Και επειδή, είναι ακόμη νωρίς, καλά θα κάνουν όλοι όσοι είναι υπεύθυνοι και αρμόδιοι να σπεύσουν και να πετάξουν έξω από τις παραλίες τους ιδιότυπους μικρομαφιόζους, είτε πωλούν καρπούζια, είτε λουκουμάδες, είτε κάνουν απλώς…τους μασέζ.
  •       Και εάν δεν ενδιαφέρονται για την εικόνα που αντικρίζουν οι επισκέπτες, τουλάχιστον ας ενδιαφερθούν για εκείνους που πληρώνουν τους …μισθούς τους. Δηλαδή για τους μικροεπιχειρηματίες του τουρισμού, οι οποίοι φορολογούνται κανονικά για να έχουν το κράτος και ο Δήμος να πληρώνουν τους υπαλλήλους τους

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου