Αναζήτηση

Τρίτη 25 Νοεμβρίου 2008

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΤΑ «ΦΕΣΙΑ» ΤΟΥ …ΝΕΡΟΥ


  • Χωρίς νερό έμειναν Δήμοι των Χανίων οι οποίοι εξυπηρετούνται μέσω των αντλιοστασίων και των δικτύων του ΟΑΔΥΚ καθώς φαίνεται πως τα «φέσια» στον τομέα του νερού «πάνε σύννεφο».
  • Έχουμε και λέμε. Κάποιοι δημότες δεν πληρώνουν τους λογαριασμούς στους δήμους. Κάποιοι δήμοι δεν πληρώνουν τους λογαριασμούς τους στον ΟΑΔΥΚ. Και ο ΟΑΔΥΚ με την σειρά του δεν πληρώνει τους λογαριασμούς του στην ΔΕΗ η οποία με την δική της σειρά διακόπτει την ηλεκτροδότηση στα αντλιοστάσια του ΟΑΔΥΚ.
  • Και μπορεί να λέγονται διάφορα για τα οικονομικά του ΟΑΔΥΚ, όμως φαίνεται πως το θέμα πηγαίνει «αλυσίδα» και ο τομέας της παροχής νερού στους δήμους , με εξαίρεση τον δήμο Χανίων, μοιάζει με καζάνι έτοιμο να εκραγεί.
  • Για παράδειγμα στον Δήμο Ακρωτηρίου, τον δεύτερο δήμο του Νομού, μετά των Χανίων, που διαθέτει ΔΕΥΑ, τα «φέσια» των κακοπληρωτών δημοτών έχουν φθάσει στο ένα εκατομμύριο ευρώ , ενώ κάποιοι έχουν να πληρώσουν από το 1993 !!!
  • Το αποτέλεσμα είναι , το «φέσι» του Δήμου Ακρωτηρίου προς τον ΟΑΔΥΚ να έχει φτάσει σε μερικές εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ, ενώ , προς το παρόν, δεν γνωρίζω πόσο είναι το «φέσι» του ΟΑΔΥΚ προς την ΔΕΗ, εξαιτίας του οποίου έγινε και η διακοπή στην ηλεκτροδότηση των αντλιοστασίων.
  • Πάντως αρκετά παράπονα φαίνεται να υπάρχουν και στο θέμα της διαχείρισης των οικονομικών του ΟΑΔΥΚ και πολύ φοβάμαι ότι ο αναμενόμενος – από πολλούς – «πόλεμος του νερού» θα ξεκινήσει πρώτα από την γειτονιά μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου