Αναζήτηση

Δευτέρα 24 Νοεμβρίου 2008

ΔΡΟΜΟΙ ΓΙΑ ….ΚΛΑΜΑΤΑ

  • Το φορτηγό που βλέπετε στην φωτογραφία βρέθηκε σε δρόμο του Κουρφαλώνα Κισάμου που οδηγεί προς τον – υπό κατασκευή – βιολογικό καθαρισμό. Ο οδηγός του φορτηγού, είχε την ατυχία να βρεθεί στον εν λόγω δρόμο ταυτόχρονα με ένα διερχόμενο , από την αντίθετη πλευρά, δίκυκλο, και ο άνθρωπος έκανε λίγο στην άκρη.
  • Όμως , ο οδηγός του φορτηγού, είχε επίσης την ατυχία, να βρεθεί πάνω από το σημείο όπου είχε σκαφτεί ο δρόμος για να περάσει αγωγός του βιολογικού. Έτσι το οδόστρωμα υποχώρησε και το φορτηγό βρέθηκε με τα δύο πόδια – συγνώμη – με τις δύο ρόδες στον αέρα.
  • Και βέβαια δεν είναι η πρώτη φορά, ούτε δυστυχώς η τελευταία, που σκάβεται ένας δρόμος για να μπουν αγωγοί, καλώδια ή δεν ξέρω τι άλλο και μετά οι οδηγοί έχουν να αντιμετωπίσουν, είτε λακκούβες από καθίζηση του οδοστρώματος, είτε σαμαράκια.
  • Το εύλογο βέβαια ερώτημα που τίθεται από όλους τους οδηγούς των οχημάτων, είναι πως – εκτός από την περίπτωση ατυχήματος – τι γίνεται και με όλες τις φθορές που παθαίνουν τα οχήματα σε αναρτήσεις και όχι μόνο, από όλες αυτές τις κακοτεχνίες;
  • Δηλαδή πρέπει κάποιοι να αρχίσουν να μηνύουν τους Δήμους ή τους επιβλέποντες τα έργα για να καταλάβουν ότι , όταν χαλάς έναν δρόμο πρέπει να τον επαναφέρεις όπως ήταν πριν τον χαλάσεις;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου