Αναζήτηση

Τρίτη 25 Νοεμβρίου 2008

ΛΥΘΗΚΕ ΤΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ…ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟΥ

  • Τελικά διαψεύστηκε ο συνάδελφος ο οποίος πιθανολόγησε πως ο Δήμαρχος Χανίων πήγε στο Στρασβούργο προκειμένου να βρει σπίτι για την περίπτωση που εκλεγεί ευρωβουλευτής το ερχόμενο καλοκαίρι.
  • Και επιβεβαιώθηκε η υποψία πως ο Κυριάκος Βιρβιδάκης έχει κάνει την διαδρομή Χανιά – Βόρεια Ευρώπη όπως κάνει την διαδρομή Χανιά – Χαλέπα.
  • Έτσι λοιπόν, ο Δήμαρχος Χανίων ως μέλος της Επιτροπής Παιδείας και Πολιτισμού του Κογκρέσου των Τοπικών και Περιφερειακών Αρχών του Συμβουλίου της Ευρώπης πήγε στο Palais de l' Europe του Στρασβούργου όπου συνεδρίασε η εν λόγω επιτροπή.
  • Τα θέματά της ήταν : Πολιτισμικός τουρισμός. Ηλεκτρονική Δημοκρατία για της Τοπικές Αρχές: Ευκαιρίες και κίνδυνοι της Ψηφιακής Εποχής. Διαπολιτισμικές Πόλεις. Μειονοτικές Γλώσσες: Ένα στοιχείο Περιφερειακής Ανάπτυξης. Δημιουργικές Πόλεις. Ενσωμάτωση νέων στις υποβαθμισμένες περιοχές. Παρελθούσες και μελλοντικές δράσεις. Συνεργασία με την Επιτροπή των Περιφερειών.
  • Μετά το Στρασβούργο ακολουθεί η συμμετοχή του Δημάρχου Χανίων, καθώς επίσης και πολλών ακόμη αιρετών αρχόντων στο συνέδριο της ΚΕΔΚΕ στην Θεσσαλονίκη και «καπάκι» με την επιστροφή τους , θα πρέπει να υποδεχθούν τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια ο οποίος, ως γνωστόν επισκέπτεται Κυριακή και Δευτέρα τα Χανιά.
  • Μετά από όλα αυτά , από την ερχόμενη Τρίτη, εάν νομίζουν μερικοί πως θα την βγάλουν καθαρή με μια και μόνο συνέντευξη Τύπου, είναι γελασμένοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου