Αναζήτηση

Πέμπτη 2 Οκτωβρίου 2008

ΣΤΟΝ «ΠΑΓΟ» ΤΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ;


  • Σε πίστα για πατινάζ στον πάγο κοντεύει να μετατραπεί το κλειστό κολυμβητήριο στον Δήμο Ακρωτηρίου. Μετά τις όποιες συζητήσεις, συσκέψεις και την ανακίνηση του θέματος που έγινε τον περασμένο Μάρτιο, έκτοτε ουδέν νεώτερον από το «αυτοδιοικητικό» μέτωπο.
  • Στο μεταξύ ο χρόνος κυλά αδυσώπητα και σε βάρος των κτιριακών εγκαταστάσεων και πολύ φοβούμαι πως εάν και όταν , κάποτε έρθει το πλήρωμα του χρόνου και βρεθεί τρόπος για να λειτουργήσει (αμήν και πότε) το κλειστό κολυμβητήριο, τότε θα εκείνοι που θα αναλάβουν την λειτουργία του, θα ψάχνουν για πιστώσεις προκειμένου να επιδιορθώσουν τις φθορές του χρόνου.
  • Πάντως ο Μιχάλης του Ακρωτηρίου φαίνεται πως σηκώνει τα χέρια ψηλά και ευθαρσώς αναγνωρίζει πως μόνος του ο Δήμος δεν μπορεί να αναλάβει το κόστος της λειτουργίας του κλειστού κολυμβητηρίου.
  • Και επειδή στην ΤΕΔΚ ολοένα και πιο συχνά μπαίνουν θέματα που αφορούν σε διαδημοτικές συνεργασίες. Και επειδή, οι δήμοι του πολεοδομικού συγκροτήματος συχνά πυκνά βρίσκονται ομοτράπεζοι, για διάφορα θέματα, μήπως θα πρέπει να δουν πιο επιτακτικά και το θέμα του κλειστού κολυμβητηρίου;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου